Ο Φέντερερ ανακοίνωσε πως δεν θα αγωνιστεί στο χώμα του Roland Garros!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΡΟΛΑΝΤ ΓΚΑΡΟΣ
Ο Ελβετός για δεύτερη συνεχή σεζόν δεν θα συμμετάσχει στο Roland Garros, καθώς αισθάνεται πως πρέπει να αποφύγει τη χωμάτινη επιφάνεια...

Ο Ρότζερ Φέντερερ ανακοίνωσε πως δεν θα λάβει μέρος στον Roland Garros, καθώς αισθάνεται πως πρέπει να αποφύγει να αγωνιστεί σε χωμάτινη επιφάνεια αυτή τη σεζόν, προκειμένου να παρατείνει την καριέρα του.

Ο Ελβετός τενίστας, ο οποίος κατέκτησε το Australian Open φέτος μετά από εξάμηνο τραυματισμό, για δεύτερη συνεχή σεζόν δεν θα συμμετάσχει στο τουρνουά (28 Μαΐου - 11 Ιουνίου), καθώς πέρσι ήταν απών λόγω τραυματισμού.

«Δουλεύω πολύ σκληρά, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, κατά τη διάρκεια του τελευταίου μήνα, αλλά για να καταφέρω να αγωνίζομαι σε World Tour ATP για πολλά ακόμα χρόνια στο μέλλον, πιστεύω ότι είναι καλύτερα να παραλείψω τη χωμάτινη επιφάνεια αυτή φέτος και να προετοιμαστώ για τη σεζόν των επιφανειών των γρασιδιών και των σκληρών δαπέδων», έγραψε στην σελίδα του στο Facebook.

«Η αρχή της περιόδου ήταν μαγική για εμένα όμως πρέπει να αναγνωρίζω πως ο προγραμματισμός είναι το κλειδί στη διάρκεια μου όσο προχωρώ στο μέλλον», είπε και συμπλήρωσε πως μαζί με την ομάδα του κατέληξαν στην απόφαση πως το να αγωνιστεί σε χωμάτινη επιφάνεια δεν θα ήταν η καλύτερη επιλογή για την προετοιμασία του ενόψει της υπόλοιπης σεζόν.

Διαβάστε επίσης:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποχαιρέτησε έμμεσα τους φίλους του Παναθηναϊκού ο Λέτο

Πολίτης Sports, 16:35 (τελευταία ενημέρωση 16:35)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Υποτιμητικά σχόλια Τέβες για το πρωτάθλημα στην Κίνα

Πολίτης Sports, 16:20 (τελευταία ενημέρωση 16:20)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άνοιξε τον χορό των αποχωρήσεων ο Μπαράλ

Πολίτης Sports, 16:10 (τελευταία ενημέρωση 16:10)

Επιστροφή
στην αρχή