Ο επίσκοπος που άγγιξε το στήθος της Γκράντε στην κηδεία της Φράνκλιν

BUZZLIFE /PEOPLE

Μεγάλη στιγμή για την Αριάνα Γκράντε ήταν η παρουσία της στην κηδεία της Αρίθα Φράνκλιν όπου το «ύστατο χαίρε» προς την μεγάλη ιέρεια της σόουλ

Εκτός από την καλλιτεχνική διάσταση της όμως, η εμφάνιση της θα μείνει αξέχαστη και για ακόμη έναν λόγο, ο οποίος καταγράφηκε από τις κάμερες και κάνει τον γύρο του κόσμου. Πρόκειται για τη σκηνή κατά την οποία ο 6οχρονος επίσκοπος, ο οποίος τέλεσε την κηδεία της Αρίθα Φράνκλιν, ήταν περισσότερο από το επιτρεπτό …διαχυτικός προς την τραγουδίστρια.

Με το χέρι του είχε αγκαλιάσει τόσο πολύ την μικροσκοπική τραγουδίστρια, την οποία έσφιγγε ώστε να χαϊδεύει το στήθος της Αριάνα Γκράντε. Στην σκηνή έχει αποτυπωθεί ότι ο ιερωμένος έχει «κολλήσει» στην μελαχρινή καλλονή, χουφτώνοντας την για ώρα, καθώς εκείνη, προφανώς αμήχανη, δεν αντιδρά για να μην τον φέρει σε δύσκολη θέση.

Ωστόσο, το βίντεο άρχισε να κυκλοφορεί με ταχύτητα... προκαλώντας αρνητικά σχόλια και αντιδράσεις, αναγκάζοντας τον επίσκοπο να απολογηθεί, σε δημόσια δήλωση του, «δεν είχα καμία πρόθεση και δεν έχω γενικά καμία πρόθεση να αγγίξω το στήθος κάποιας κοπέλας. Δεν ξέρω πως συνέβη. Απλά, έβαλα το χέρι μου στη μέση της. Ίσως να έγινα πιο διαχυτικός από όσο έπρεπε και ζητώ συγγνώμη για αυτό. Το μόνο που δεν ήθελα να συμβεί ήταν να αποπροσανατολιστεί η ιερά τελετή της κηδείας. Διδάσκω την αγάπη και ζήτησα από όλο τον κόσμο εκείνη την ημέρα να αγκαλιαστεί».

Η σκηνή που προκάλεσε τις αντιδράσεις


Επιστροφή
στην αρχή