Ο Έλτον Τζον τραγούδησε στα γενέθλια του βαφτισιμιού του, Ρομέο Μπέκαμ

BUZZLIFE /PEOPLE

Μια σερενάτα από τον νονό του, σερ Έλτον Τζον απόλαυσε ο έφηβος γιος των Βικτόρια και Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ρομέο, ένα πραγματικά μοναδικό δώρο

«Πρόωροι εορτασμοί γενεθλίων! Από τους καλύτερους νονούς @eltonjohn @davidfurnish x φιλιά x,» έγραψε η Βικτόρια Μπέκαμ στον λογαριασμό της στο Instagram.

Στο βίντεο που δημοσίευσε η μητέρα του, ο Ρομέο κάθεται σε ένα εστιατόριο, του φέρνουν μία τούρτα στο τραπέζι, με τους μουσικούς να παίζουν και να τραγουδούν το «Happy Birthday».

Τόσο ο Έλτον Τζον, όσο και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ τραγουδούν μαζί με τους μουσικούς. Ο σύζυγος του Τζον, Ντέιβιντ Φέρνις κάθεται επίσης στο τραπέζι, όπως και τα αδέλφια του Ρομέο, Χάρπερ και Μπρούκλιν.

Το πάρτι γενεθλίων του Ρομέο, ο οποίος γεννήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου του 2002 έγινε στη Γαλλία, αναφέρουν δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου.

«Ευτυχισμένα γενέθλια Ρομέο Μπέκαμ» έγραψε η μητέρα του.

Η σχεδιάστρια μόδας και πρώην μέλος των «Spice Girls» Βικτόρια Μπέκαμ και ο πρώην διεθνής Βρετανός ποδοσφαιριστής και οι Έλτον Τζον και Ντέιβιντ Φρένις είναι στενοί φίλοι εδώ και χρόνια και οι Μπέκαμ επέλεξαν τον διάσημο τραγουδιστή για νονό του Μπρούκλιν.

 


Επιστροφή
στην αρχή