Ο εύκολος τρόπος να διώξεις τη δυσάρεστη οσμή από το τηγάνισμα

BUZZLIFE /PEOPLE

Τηγάνισμα χωρίς αναστάτωση στην κουζίνα δεν γίνεται... δυσάρεστες μυρωδιές που για να απαλλαγούμε από αυτές χρειάζεται να περιμένουμε ώρες

Το τηγάνισμα δεν είναι εύκολη υπόθεση αν δεν ακολουθήσουμε τα σωστά βήματα και δεν είμαστε οργανωμένοι. Το πρώτο που θα πρέπει να κάνουμε είναι να κλείσουμε τις πόρτες των δωματίων όλου του σπιτιού (εννοείται ότι η πόρτα της κουζίνας θα είναι επίσης κλειστή).

Υπάρχει τρόπος να απαλλαγείτε γρήγορα από τις δυσάρεστες οσμές του τηγανίσματος χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε να περάσει μια ολόκληρη ημέρα.

Αρκεί να χρησιμοποιήσετε υλικά που ήδη έχετε στην κουζίνα σας. Υλικά που θα κάνουν την κουζίνα σας να μοσχοβολήσει και θα αλλάξουν εντελώς την ατμόσφαιρα.

Ενας εύκολος τρόπος είναι να δημιουργήσετε ένα μίγμα από βούτυρο, κανέλα και ζάχαρη και να το βάλετε σε ένα ταψί στο φούρνo.

Ψήστε το για λίγα λεπτά.

Εναλλακτικά, μπορείτε αντί για το παραπάνω μίγμα, να βάλετε σε ένα ταψί φλούδες από εσπεριδοειδή (πορτοκάλια, λεμόνια) και να τις ψήσετε για λίγα λεπτά.

Αν πάλι δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον φούρνο, μπορείτε να βάλετε νερό σε ένα κατσαρολάκι και να προσθέσετε μια κουταλιά ξύδι. Αφήστε το βράσει μαζί με φλούδες από λεμόνι και στικ κανέλας.


Επιστροφή
στην αρχή