Ο Dennis δεν θα μου επέτρεπε να αγωνιστώ στο Indy

AUTO /MOTORSPORTS
Ο Fernando Alonso παραδέχθηκε ότι υπό το καθεστώς Ron Dennis στη McLaren δεν θα μπορούσε ποτέ να αγωνιστεί στο Indy 500.

Ο νέος διευθύνων σύμβουλος της McLaren Zak Brown έχει ένα πολύ πιο μεγάλο όραμ για την McLaren, και για αυτό επέτρεψε στον Alonso να αγωνιστεί εκεί που ήθελε. «Μάλλον όχι,» απάντησε ο Alonso όταν ρωτήθηκε για το αν ο Dennis θα ενέκρινε αυτό το πλάνο. «Ο Zak είναι ένας άνθρωπος που έχει πιο ανοιχτό όραμα από τους προηγούμενους αγωνιστικούς διευθυντές ή αφεντικά που είχα στο παρελθόν.

«Βλέπει το motorsport τελείως διαφορετικά, βλέπει την McLaren μεγαλύτερη και όχι αποκλειστικά συνδεδεμένη με την F1. Είναι ένας πραγματικός οδηγός αγώνων, έτσι είναι καλό για την McLaren που τον έχει τον τελευταίο χρόνο. Όταν ρωτήθηκε για το αν θα επέλεγε να αγωνιστεί στο Indy 500 αν είναι πιο ανταγωνιστικό μονοθέσιο, απάντησε: «Αν το μονοθέσιο ήταν ανταγωνιστικό φέτος, και είχαμε 43 βαθμούς διαφορά από τους Hamilton και Vettel, δεν μπορείς να χάσεις άλλους 25 χάνοντας έναν αγώνα. «Τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν ήμασταν ανταγωνιστικοί.» Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το αν έχει σκοπό να συμμετάσχει και σε άλλους αγώνας του IndyCar Series, αποκρίθηκε: «Όχι, δε νομίζω, πιστεύω πως είναι για μία φορά μόνο.

«Θα τρέξω στο Indy 500, είναι ο αγώνας, ο μεγαλύτερος στον κόσμο, ο ταχύτερος, και μετά από αυτό, μετά το Indy και τον Καναδά, θα είμαι δύο εβδομάδες στο σαλόνι βλέποντας τηλεόραση κι ηρεμώντας!»

Διαβάστε επίσης:

AUTO

Άκρως ευχαριστημένοι στην Hyundai με τον Mikkelsen

Πολίτης Auto, 17:00 (τελευταία ενημέρωση 17:00)

AUTO

Μόνο νίκες είναι ο στόχος του Meeke

Πολίτης Auto, 16:42 (τελευταία ενημέρωση 16:42)

AUTO

Ψάχνει την πρώτη του νίκη στην Αργεντινή

Πολίτης Auto, 14:30 (τελευταία ενημέρωση 14:30)

Επιστροφή
στην αρχή