Ο Alpha Κύπρου ετοιμάζει σειρά που θα παίξει στον ΑΝΤ1 Ελλάδας!

BUZZLIFE /MEDIA

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Alpha Κύπρου κατάφερε και έκλεισε «κρυφά» συμφωνία με την εταιρεία παραγωγής που θα ετοιμάζει για τον ΑΝΤ1 Ελλάδας

Με κτυπήματα κάτω από τη μέση παίζεται πλέον και επισήμως το παιχνίδι στα τηλεοπτικά πράγματα τη νέα σεζόν, αφού είναι δεδομένο πως από τη μάχη της τηλεθέασης περάσαμε κυριολεκτικά στη μάχη της επιβίωσης, αφού αυτός που τερματίζει τελευταίος υπολογίζεται πως θα πρέπει να βάζει από την τσέπη του τουλάχιστον δύο εκατομμύρια για να καλύψει τη ζημιά! Έτσι, από το... «είμαστε όλοι μαζί και προσπαθούμε να επιβιώσουμε», περάσαμε στο «ας επιβιώσει ο καλύτερος». Και ο Alpha φαίνεται πως μπαίνει επιθετικά στη νέα σεζόν, καταφέρνοντας ένα μεγάλο πλήγμα σε έναν από τους βασικούς του ανταγωνιστές, τον ΑΝΤ1. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Alpha Κύπρου κατάφερε και έκλεισε «κρυφά» συμφωνία με την εταιρεία παραγωγής που θα ετοιμάζει για τον ΑΝΤ1 Ελλάδας την καθημερινή δραματική σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» που υπογράφει η Μαρία Γεωργιάδου και σκηνοθετεί η Βίκυ Μανώλη, ενώ σε αυτήν πρωταγωνιστεί η Μαριάννα Τουμασάτου. Παρ’ όλο που η σειρά θα προβάλλεται στον ΑΝΤ1 Ελλάδας, δεν θα μπορεί να προβληθεί στον ΑΝΤ1 Κύπρου, αφού τα δικαιώματα στο νησί τα έχει ο Alpha Κύπρου και θα τη μεταδώσει!

Με την εταιρεία

Τα στελέχη του Alpha Κύπρου ισχυρίζονται πως ήταν μια από τις σειρές που τους ενδιέφερε ως κανάλι, ωστόσο δεν θα μπορούσαν να καλύψουν τα έξοδα παραγωγής μόνοι τους, γι’ αυτό και ζήτησαν από τον παραγωγό σε περίπτωση που κλείσει η σειρά με κάποιο κανάλι στην Ελλάδα να δεσμεύσει τα δικαιώματα στην Κύπρο αποκλειστικά για τον Alpha. Φυσικά, στα Λατσιά ισχυρίζονται πως δεν περίμεναν πως η σειρά θα κλείσει με τον ΑΝΤ1 Ελλάδας, ώστε να δημιουργήσει αυτή την... καραμπόλα, αφού υπολόγιζαν να πάει σε κάποιο μικρότερο κανάλι, όπως είναι το Star και το Epsilon. Στο στρατόπεδο του ΑΝΤ1 Κύπρου θεωρούν πως είναι κτύπημα κάτω από τη μέση, αφού θεωρούν πως ρόλο στο κλείσιμο της συμφωνίας έπαιξε και ο νυν διευθυντής του καναλιού Τζώρτζης Ποφάντης, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τα στελέχη του Alpha Κύπρου, αφού ως πρώην στέλεχος του Alpha ήταν από τους ανθρώπους που έστησαν το κανάλι στα Λατσιά. Μένει να δούμε αν η απόφαση του ΑΝΤ1 Ελλάδας κλονίζει τις σχέσεις με τον στρατηγικό τους συνεργάτη στην Κύπρο και ποια θα είναι τα αντίποινα!

 

 


Επιστροφή
στην αρχή