Ντόναλντ Τραμπ: χρωμάτισε λάθος την αμερικανική σημαία...

BUZZLIFE /PEOPLE

Σε επίσκεψή του ο Ντόναλντ Τραμπ σε νοσοκομείο παίδων του έδωσαν να βάλει χρώματα, στις λωρίδες μιας αμερικανικής σημαίας.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος μαζί με τη σύζυγό του Μελάνια και τον υπουργό Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών, Άλεξ Αζάρ επισκέφθηκαν την περασμένη Πέμπτη ένα νοσοκομείο παίδων στο Οχάιο. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, ο Τραμπ έκατσε μαζί με τα παιδιά και τα βοήθησε να ζωγραφίσουν την αμερικανική σημαία.

Η συγκεκριμένη σημαία είναι αναμφισβήτητα η πιο διάσημη του πλανήτη αλλά είναι άγνωστο γιατί ο Ντόναλντ Τραμπ άρχισε να ζωγραφίζει με μπλε χρώμα αντί για κόκκινο μία από τις γραμμές.

Αυτό θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο, εάν ο Αζάρ δεν είχε τουιτάρει μια εικόνα της ζωγραφιάς του Τραμπ στο μήνυμά του σχετικά με την κρίση των οπιοειδών.

Όπως έγραψε στο tweet του: «Η κρίση των οπιοειδών είναι μία από τις κορυφαίες μας προτεραιότητες στο υπουργείο, με ένα σύλλογο δράσεων για το πλήρες φάσμα των προσπαθειών όπου μπορούμε να βοηθήσουμε τις τοπικές κοινότητες. Σήμερα, βρέθηκαν με τον Αμερικανό Πρόεδρο και την Πρώτη Κυρία στο Οχάιο για να μάθουμε πώς οι πολιτείες και οι κοινότητες ανταποκρίνονται στην πρόκληση του εθισμού στα οπιοειδή».

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εντόπισαν αμέσως το λάθος και οι θεωρίες σχετικά με το τι μπορεί να συμβαίνει έδιναν και έπαιρναν. «Ο Πρόεδρος χρωμάτισε λάθος την σημαία. Αυτό τα λέει όλα» έγραψε κάποιος. «Αν το έκανε γιατί ένα παιδί το χρωμάτισε λάθος, και αποφάσισε να τελειώσει την ζωγραφιά του, έχει καλώς. Αν ήταν δική του ιδέα, τότε Θεέ μου» πρόσθεσε κάποια άλλη.

«Αυτό το μικρό παιδί σκέφτεται: ‘Ο πρόεδρος δεν ξέρει τι κάνει και δεν μπορώ να τον διορθώσω’. Καημένο μου παιδί» και κάποιος άλλος ανέφερε: «Αυτή δεν είναι η Ρωσική σημαία;».

 


Επιστροφή
στην αρχή