Ντέμι Λοβάτο: Το μήνυμα και η υπόσχεση για απεξάρτηση από τα ναρκωτικά

BUZZLIFE /PEOPLE

Δύο εβδομάδες μετά από την εισαγωγή της σε νοσοκομείο από υπερβολική δόση ναρκωτικών, η Ντέμι Λοβάτο λύνει τη σιωπή της.

Η 25χρονη τραγουδίστρια με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram της χθες ευχαρίστησε όλους τους θαυμαστές και φίλου της για την στήριξη που της παρέχουν όλες αυτές τις μέρες και ξεκαθάρισε ότι τώρα θα επικεντρωθεί στην πλήρη ανάρρωσή της.

«Ήμουν πάντα διαφανής σε ότι αφορά στο ταξίδι μου με τον εθισμό. Αυτό που έχω μάθει είναι ότι αυτή η ασθένεια δεν είναι κάτι που εξαφανίζεται ή εξασθενεί με το χρόνο. Είναι κάτι που πρέπει να υπερνικήσω και δεν το έχω κάνει ακόμα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό που με κράτησε ζωντανή και έγινα καλά. Στους θαυμαστές μου, θα τους είμαι για πάντα ευγνώμων για όλη την αγάπη και την υποστήριξή που μου έδειξαν όλες αυτές τις μέρες. Οι θετικές σκέψεις και οι προσευχές μου με βοήθησαν να ανταπεξέλθω σε αυτές τις δύσκολες στιγμές», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η Ντέμι ευχαρίστησε επίσης την οικογένειά της και το προσωπικό της που έμειναν μαζί της στο νοσοκομείο όλες αυτές τις μέρες.


Επιστροφή
στην αρχή