Νοσηλεύτηκε με υπερκόπωση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ

Υπερκόπωση δηλώνει ότι υπέστη η Κάτια Δανδουλάκη, κυρίως λόγω των υποχρεώσεών της στην Κύπρο για την σειρά "Βαλς με Δώδεκα Θεούς". Όπως δήλωσε, οι δυνάμεις της την εγκατέλειψαν με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί σε κλινική της Αθήνας.

Για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της μίλησε η Κάτια Δανδουλάκη στο ένθετο Real Life της εφημερίδας Real News.

 

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως, μετά την ολοκλήρωση του Dancing With The Stars και παράλληλα με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις στην Κύπρο, οι δυνάμεις της την εγκατέλειψαν με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί σε κλινική της Αθήνας με υπερκόπωση. 

 

«Όλη μου η ζωή είναι ένα σύνολο ακραίων επιλογών. Και δεν έχω μετανιώσει για καμία. Τα μεγάλα μου "όχι" τα είπα όταν ένιωσα ότι θα περιοριστεί η ελευθερία μου. Εκεί δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου» δήλωσε η Κάτια Δανδουλάκη, ενώ πρόσθεσε: «Τον τελευταίο καιρό, λοιπόν, τσακίστηκα. Έκανα χίλια πράγματα μαζί. Το ?Βαλς με δώδεκα θεούς? με ταλαιπώρησε αφάνταστα, με γονάτισε. Ήμουν κάθε τόσο σε ένα αεροπλάνο, απίστευτη ημέρες άυπνη. Έπαθα υπερκόπωση!». 

 

Πριν από λίγες μέρες, η Κάτια Δανδουλάκη είχε ανακοινώσει την αποχώρησή της από το καστ της σειράς του ΑΝΤ1 "Βαλς με Δώδεκα Θεούς", ενώ παράλληλα παραδέχθηκε ότι το πρόσφατο διάστημα της ζωής της δεν είναι από τα πιο ευχάριστα κομμάτια της προσωπικής της πορείας.

 


Επιστροφή
στην αρχή