Νιώθουμε σίγουροι για τη μάχη του τίτλου

AUTO /MOTORSPORTS
Όπως και μετά την νίκη στην Αυστραλία, έτσι και μετά το GP του Μπαχρέιν ο πρόεδρος της Ferrari Sergio Marchionne εξέδωσε ανακοίνωση.

Η νίκη του Sebastian Vettel στο Sakhir πανηγυρίστηκε δεόντως από τους μηχανικούς της ομάδας και τον ίδιο τον Γερμανό, και φαίνεται πως το ίδιο ευχαριστημένος είναι κι ο ιθύνων της ιταλικής εταιρίας. «Φυσικά, είναι μεγάλη ευχαρίστησ να βρισκόμαστε και πάλι στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου με τον Seb,» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο ισχυρός άνδρας της Scuderia.

«Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι είμαστε πλέον απόλυτα σίγουροι ότι η νίκη μας στη Μελβούρνη δεν ήταν κάτι τυχαίο, και πως θα είμαστε στις πρώτες θέσεις αυτού του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος ως το τέλος. «Επιτέλους έχουμε ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο στο οποίο μπορούμε να βασιστούμε και πρέπει να αναγνωρίσουμε την ταχύτητα με την οποία ερμηνεύεσαμε τις βελτιώσεις χρειάζονται για κάθε αγώνα.

«Όλα αυτά είναι καρπός της εκπληκτικής δουλειάς στην πίστα και στο Μαρανέλλο, οπότε τα συγχαρητήρια μου δεν πάνε μόνο για τον Seb και τα κατορθώματά του στο Μπαχρέιν, αλλά και σε ολόκληρη την ομάδα. Συγχαρητήρια και στον Kimi για έναν καλό αγώνα. «Με δεδομένο αυτό, ξέρουμε πολύ καλά ότι έχουμε έναν μακρύ δρόμο μπροστά μας και πως, αν θέλουμε να πάρουμε τον πιο σημαντικό τερματισμό, δεν μπορούμε να κάνουμε εκπτώσεις στην αφοσίωσή και να στοχεύουμε για την δεύτερη θέση.»

Διαβάστε επίσης:

AUTO

Άκρως ευχαριστημένοι στην Hyundai με τον Mikkelsen

Πολίτης Auto, 17:00 (τελευταία ενημέρωση 17:00)

AUTO

Μόνο νίκες είναι ο στόχος του Meeke

Πολίτης Auto, 16:42 (τελευταία ενημέρωση 16:42)

AUTO

Ψάχνει την πρώτη του νίκη στην Αργεντινή

Πολίτης Auto, 14:30 (τελευταία ενημέρωση 14:30)

Επιστροφή
στην αρχή