Νικόλας: Ο ΔΗΣΥ λειτουργεί καθ’ υπόδειξη Ακιντζί και Τουρκικού ΥΠΕΞ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ
Ο ΔΗΣΥ λειτούργησε καθ’ υπόδειξη του Μουσταφά Ακιντζί και του Υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας ισχυρίστηκε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ.

Η πρόταση που κατέθεσε ο ΔΗΣΥ για τροποποίηση της νομοθεσίας ώστε το Υπουργείο Παιδείας να είναι αρμόδιο για καθορισμό επετείων, έγινε καθ’ υπόδειξη του Μουσταφά Ακιντζί και του Υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας ισχυρίστηκε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος μιλώντας στον Πολίτη 107,6.

Μάλιστα, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ  επέμεινε σε αυτό τον ισχυρισμό, παρά τις υποδείξεις των δημοσιογράφων πως τέτοιοι ισχυρισμοί μπορούν να μεταφραστούν ως κατηγορίες περί προδοσίας.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος είπε πως το συμπέρασμα του προκύπτει από το γεγονός ότι το ΔΗΣΥ έσπευσε να καταθέσει στην Βουλή πρόταση για τροποποίηση της νομοθεσίας μετά τις δηλώσεις Ακιντζί, με τις οποίες ο τ/κ ηγέτης κάλεσε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να αλλάξει την απόφαση της Βουλής.

 Ερωτηθείς για τις αποχωρήσεις στελεχών του κόμματος του τα οποία διαφωνούν με την πορεία του ΔΗΚΟ υπό την ηγεσία του ιδίου, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι διαφωνεί με τις θέσεις των εν λόγων στελεχών. 

Διαβάστε επίσης:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εισβολή εθνικιστών στη Βουλή της ΠΓΔΜ λόγω εκλογής Αλβανού ΠτΒ

Πολίτης News, 27.04.2017

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μέι: Οι «27» ενώνονται κατά του Λονδίνου

Πολίτης News, 27.04.2017

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άιντε: Οι συνομιλίες πάνε καλύτερα από την εικόνα που δημιουργήθηκε

Πολίτης News, 27.04.2017

Επιστροφή
στην αρχή