Νικολαΐδης:Το ΔΣ συμμορφώθηκε με το Ανώτατο για το μνημείο Γρίβα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λεμεσού συμμορφώθηκε με την γνωμάτευση του Ανωτάτου Δικαστηρίου,αναφορικά με την απόφαση για την ανέγερση μνημείου του Γρίβα

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λεμεσού συμμορφώθηκε με την γνωμάτευση του Ανωτάτου Δικαστηρίου, δήλωσε τον ΠΟΛΙΤΗ 107,6,  ο Δήμαρχος Νίκος Νικολαΐδης, αναφορικά με την  απόφαση που λήφθηκε για την ανέγερση μνημείου του Στρατηγού Γεώργιου Γρίβα Διγενή.

Ο κ. Νικολαΐδης είπε ότι οι ιδιοκτήτες του οικοπέδου ζήτησαν την έκδοση άδειας για ανέγερση μνημείου κάτι που αρνήθηκε να εκδώσει το προηγούμενο Δημοτικό συμβούλιο με αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες να προσφύγουν στο Ανώτατο εναντίον της απόφασης.

Το ανώτατο τους δικαίωσε γιατί το τεμάχιο είναι ιδιωτική περιουσία και  δεν έχει κανένας το δικαίωμα άρνησης στην χρήση της και έτσι το Δημοτικό Συμβούλιο ήταν υποχρεωμένο να αναθεωρήσει την αρχική απόφαση.

Ο Δήμαρχος Λεμεσού απαντώντας στις κατηγορίες για το ότι δεν πήρε ξεκάθαρη θέση κατά την ψηφοφορία και τήρησε αποχή είπε ότι το έκανε καθαρά και μόνο για χάριν της ενότητας.

 


Επιστροφή
στην αρχή