Νίκη με σκορ 3-2 η Κύπρος!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΤΕΝΙΣ
Μεγαλειώδης νίκη με σκορ 3-2 στις νίκες για την Εθνική Ομάδα της Κύπρου στο τένις μετά και από την ολοκλήρωση της τρίτης και τελευταίας μέρας της συνάντησης, μεταξύ Κύπρου ? Μαρόκου, η οποία διεξήχθη στην κλειστή αίθουσα Σπύρος Κυπριανού στη Λεμεσό. Ο πρωταθλητής μας Μάρκος Παγδατής συνεχίζοντας την παράδοση...

 

Μεγαλειώδης νίκη με σκορ 3-2 στις νίκες για την Εθνική Ομάδα της Κύπρου στο τένις μετά και από την ολοκλήρωση της τρίτης και τελευταίας μέρας της συνάντησης, μεταξύ Κύπρου ? Μαρόκου, η οποία διεξήχθη στην κλειστή αίθουσα Σπύρος Κυπριανού στη Λεμεσό.

 

Ο Πρωταθλητής μας Μάρκος Παγδατής, συνεχίζοντας την παράδοση του στις νίκες στο Κύπελλο Ντέιβις, σφράγισε με επιβλητικό τρόπο την πρόκριση για την Εθνική μας, με το άνοιγμα της αυλαίας της σημερινής μέρας, με σκορ 6-4, 6-1, 6-0, απέναντι στον Idmbarek Yassine από το Μαρόκο.

 

Σε δηλώσεις του ο Πρωταθλητής μας, δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, εκφράζοντας παράλληλα τα συγχαρητήρια του σε όλη την ομάδα, για την επίτευξη του στόχου, που δεν ήταν άλλος από την πρόκριση στην επόμενη φάση. 

 

Σίγουρα όμως, η σημερινή του απόδοση δεν ήταν αντίστοιχη με αυτή της πρώτης μέρας των αγώνων, υπήρχε κάποιο σχετικό άγχος στην αρχή του παιχνιδιού, όμως επανήλθε στην συνέχεια, κατάφερε να παίξει καλύτερο τένις και να σφραγίσει την πρόκριση για την ομάδα μας. 

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον Πρωταθλητή μας, πήγε προς τον υπέροχο κόσμο, ο οποίος για ακόμη μια φορά έδωσε το παρών του, στηρίζοντας την προσπάθεια του Εθνικού μας συγκροτήματος.

 

Παράλληλα, ο αρχηγός της ομάδας, Γιάννος Χατζηγεωργίου, δίδοντας τα εύσημα στους διεθνείς μας, αναφέρθηκε στην επόμενη συνάντηση απέναντι στην Ουκρανία, χαρακτηρίζοντας την ως πολύ δύσκολη. 

 

Ο κάθε αγώνας τόνισε ο αρχηγός, έχει την δική του ιδιαιτερότητα και δυσκολία, όμως πιστεύω ότι με αντισφαιριστές όπως τον Μάρκο Παγδατή στις τάξεις μας, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα παλέψουμε για την νίκη στην Ουκρανία. 

 

Η αναμέτρηση έκλεισε με την εντυπωσιακή απόδοση του έφηβου Πρωταθλητή μας, Χρίστου Χατζηγεωργίου, ο οποίος στην πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα της Εθνικής, έδειξε ότι το μέλλον πραγματικά του ανήκει.  Νικητής στο δεύτερο ματς της ημέρας, ο Μαροκινός Rachidi Younes με σκορ 6-2, 6-2.


 


Διαβάστε επίσης:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μακρυγιάννης και Χαραλάμπους πρώτευσαν στο αεροβόλο πιστόλι

Πολίτης Sports, 16:05 (τελευταία ενημέρωση 16:05)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κακά μαντάτα για εθνική, αμφίβολος ο Πιέρος για Βουλγαρία

Πολίτης Sports, 15:47 (τελευταία ενημέρωση 15:47)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανόρθωση: «Πειράματα» Στρέπελ στο φιλικό (ενδεκάδα)

Πολίτης Sports, 15:31 (τελευταία ενημέρωση 15:31)

Επιστροφή
στην αρχή