Νέος κατάλογος με τις ταξιδιωτικές προτάσεις της Louis Travel

ΑΓΟΡΑ /ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Louis Travel έχει ετοιμάσει μια πληθώρα επιλογών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες αλλά και στα «θέλω» του Κύπριου ταξιδιώτη

Κυκλοφόρησε ο νέος κατάλογος με τις ταξιδιωτικές προτάσεις της Louis Travel, «θέλω διακοπές» καλοκαίρι 2016. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Louis Travel έχει ετοιμάσει με προσοχή και μεράκι μια πληθώρα επιλογών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες αλλά και στα «θέλω» του Κύπριου ταξιδιώτη.

Φέτος επικρατεί  έντονα το «άρωμα» της Ελλάδας με έμφαση στα πακέτα, με απευθείας πτήσεις,  προς τα νησιά της Κέρκυρας, Ζακύνθου, Κρήτης, Σκιάθου, Ρόδου και Σαντορίνης καθώς και οι οργανωμένες εξορμήσεις για Μακεδονία, Ήπειρο και Πελοπόννησο.

Για όσους όμως θέλουν να εκμεταλλευτούν τις διακοπές τους  γνωρίζοντας  πολλά νησιά σε ένα μόνο ταξίδι προτείνουμε τις 3ήμερες, 4ήμερες και 7ήμερες κρουαζιέρες της Celestyal Cruises, με εβδομαδιαίες αναχωρήσεις από Λαύριο ή Πειραιά ή Ηράκλειο από Απρίλιο μέχρι Οκτώβριο.

Καινοτομία στις φετινές προτάσεις μας που περιλαμβάνουν κρουαζιέρα είναι ότι κερνάμε όλα τα φαγητά και ποτά στο πλοίο, τις εκδρομές στην αρχαία Έφεσο ή στη Σμύρνη καθώς και για συγκεκριμένες αναχωρήσεις ένα βράδυ ΔΩΡΟ σε ξενοδοχείο στην Αθήνα.  Ισχύουν ειδικές τιμές  για κρατήσεις μέχρι 31 Μαΐου.      

Επιπρόσθετα εκτός  της Ελλάδας στον καλοκαιρινό κατάλογο της Louis Travel θα βρείτε ποικιλία  οργανωμένων εκδρομών για Ευρώπη και Ασία.

 Όπως πάντα και για πέραν από 80 χρόνια η Louis Travel προσφέρει τις υπηρεσίες της στο Κύπριο ταξιδιώτη με άκρως επαγγελματική προσέγγιση και σταθερή προσήλωση στην άψογη εξυπηρέτηση  του.


Επιστροφή
στην αρχή