Νέο Seat Arona – κατάκτησε το κορυφαίο Red Dot Award

AUTO /ΑΓΟΡΑ

Στην κορυφή του design το νέο Seat Arona μετά την κατάκτηση του βραβείου Best Product Design 2018 στον διεθνούς φήμης σχεδιαστικό διαγωνισμό.

Ο δυναμικός και ιδιαίτερος εξωτερικός σχεδιασμός, ο στιβαρός χαρακτήρας, το ευρύχωρο εσωτερικό και οι πολλαπλές επιλογές εξατομίκευσης, αποτέλεσαν τους βασικούς παράγοντες που ανέδειξαν το νέο Seat Arona νικητή σε έναν από τους πλέον αναγνωρισμένους σχεδιαστικούς διαγωνισμούς παγκοσμίως.

Τα βραβεία Red Dot αποτελούν ήδη από το 1954 έναν από τους κορυφαίους διαγωνισμούς στην κατηγορία του design, με στόχο την αξιολόγηση και τη διεθνή αναγνώριση της ποιότητας και της καινοτομίας στον χώρο του σχεδιασμού. Σημαντικότερη κατηγορία του διαγωνισμού, η κατηγορία “Red Dot Award/ Product Design”, στην οποία η κριτική επιτροπή αποτελείται από 40 ειδικούς στον χώρο του design από όλο τον κόσμο με στόχο τη διατήρηση της αμεροληψίας και της αξιοπιστίας του θεσμού. «Είμαστε εξαιρετικά ευτυχείς που λάβαμε ένα από τα πιο διάσημα βραβεία σχεδιασμού για το Seat Arona. Στόχος μας ήταν να δώσουμε ένα ξεχωριστό crossover χαρακτήρα, για την καθημερινή ζωή στη πόλη», δήλωσε ο Seat Design Director, Alejandro Mesonero-Romanos. «Το Seat Arona αποτελεί ένα ακόμα παράδειγμα φρέσκου, νεανικού, λειτουργικού, περιπετειώδους και άνετου σχεδιασμού».

Κομψό, ευρύχωρο, άνετο, διασκεδαστικό, ασφαλές, κομψό, όποιο επίθετο και να του δώσεις, το νέο Seat Arona, είναι ένα συναρπαστικό crossover αυτοκίνητο, σπορ και αποδοτικό για τις εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου, πρακτικό και εύχρηστο για την καθημερινή χρήση στην πόλη. Οι πολλαπλές επιλογές εξατομίκευσης, τα συστήματα ασφάλειας και συνδεσιμότητας τελευταίας τεχνολογίας, και φυσικά ο ελκυστικός σχεδιασμός του, κάνουν το νέο Seat Arona να είναι η απάντηση για τον οδηγό που αναζητά κάτι ιδιαίτερα εντυπωσιακό και ταυτόχρονα ασφαλές.

Το νέο Seat Arona, που έχει ήδη πραγματοποιήσει πάνω από 25,000 πωλήσεις, έφτασε πρόσφατα και στην κυπριακή αγορά από την εταιρεία Unicars, επίσημο εισαγωγέα των αυτοκινήτων Seat στην Κύπρο, και αναμένεται να κερδίσει και το κυπριακό κοινό με τον πλούσιο εξοπλισμό του, την εντυπωσιακή εξωτερική του εμφάνιση, και την πολύ καλή σχέση ποιότητας –τιμής.


Επιστροφή
στην αρχή