Νέο μέλος μπαίνει στην οικογένεια του Χάρι και της Μέγκαν

BUZZLIFE /PEOPLE

Ένα νέο μέλος καλωσόρισαν στην οικογένειά τους η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, και δηλώνουν ιδιαιτέρως χαρούμενοι...

Η Μέγκαν και ο Χάρι υιοθέτησαν έναν σκύλο με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως είναι ράτσας λαμπραντόρ. Είναι γνωστή η αγάπη της πρώην ηθοποιού για τα ζώα και όπως έγινε γνωστό η Μέγκαν μετακόμισε στο Ηνωμένο Βασίλειο για να παντρευτεί τον Χάρι, έφερε μαζί της μόνο ένα από τα δύο σκυλιά της.

Ο Γκάι, κατάφερε να κάνει το ταξίδι, ενώ ο Μπόγκαρντ, θεωρήθηκε πολύ μεγάλος, σε ηλικία, για να ταξιδέψει. Ο Μπόγκαρντ ζει με φίλους στον Καναδά, ενώ ο Γκάι έχει ήδη προσαρμοστεί στο νέο του σπίτι και απολαμβάνει τις βασιλικές ανέσεις. Μάλιστα, λέγεται ότι ο Γκάι ήταν στο ίδιο αυτοκίνητο με την βασίλισσα Ελισάβετ στο βασιλικό γάμο του ζευγαριού.

Επικαλούμενη μια βασιλική πηγή, η Daily Mail αναφέρει, πως ο νέος σκύλος της Μέγκαν και του Χάρι «έχει ήδη προσαρμοστεί στο σπίτι τους».

Η πηγή αποκαλύπτει επίσης, ότι ο σκύλος θα «περνά το χρόνο του μεταξύ του παλατιού και του εξοχικού σπιτιού της οικογένειας στο Κότσγουολντς», κάτι που σημαίνει ότι θα ταξιδεύει συχνά με τα αφεντικά του.

 


Επιστροφή
στην αρχή