Νέο κατάστημα της αλυσίδας Public - Πλέον και στη Λάρνακα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στο μισό εκατομμύριο η επένδυση του Public στην Κύπρο. Το κατάστημα βρίσκεται στο σημείο όπου βρισκόταν το ιστορικό καφέ της πόλης Αμάλφι.

 

Το τέταρτο κατάστημά της στην αγορά της Κύπρου εγκαινίασε η Public διευρύνοντας περαιτέρω το δίκτυο της που αριθμεί πλέον 51 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η επένδυση ανήλθε σε 500.000 ευρώ.

Το νέο κατάστημα Public βρίσκεται στη συμβολή των οδών Βύρωνος και Γαλιλαίου, στο σημείο που ήταν το «ιστορικό» καφέ Αμάλφι. Απλώνεται σε 600 τετραγωνικά μέτρα και διαθέτει όροφο ειδικά διαμορφωμένο για εκδηλώσεις. Διαθέτει περισσότερους από 30.000 κωδικούς προϊόντων τεχνολογίας, αλλά και βιβλίων, παιχνιδιών, video games και μουσικής, όπως ακριβώς και κάθε άλλο κατάστημα Public στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Ο Διευθυντής Κύπρου των Public, Δημήτρης Φιλόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Μετά από την επιτυχημένη πορεία των Public στη Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της λειτουργίας μας και στο κέντρο της Λάρνακας. Παραδίδουμε σήμερα, στο κοινό, ένα από τα πιο όμορφα καταστήματά μας, το οποίο με την παρουσία του όχι μόνο θα δώσει στους καταναλωτές απεριόριστες επιλογές τεχνολογίας και ψυχαγωγίας με τη μοναδική αγοραστική εμπειρία Public, αλλά και θα συμβάλει σημαντικά στην αναβάθμιση της περιοχής και την ανάπτυξη της τοπικής αγοράς».

Το 2007 άνοιξε το πρώτο Public στη Λευκωσία. Από το 2009 λειτουργεί το δεύτερο κατάστημα στη Λεμεσό ενώ το Νοέμβριο του 2013 εγκαινιάστηκε το τρίτο Public στην Πάφο, στο King Avenue Mall.


Επιστροφή
στην αρχή