Νέο δρομολόγιο Λάρνακα-Μαδρίτη από την Cobalt. Ξεκινά 4 Απριλίου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Για πρώτη φορά κυπριακή εταιρεία εντάσσει στο πτητικό της πρόγραμμα απευθείας πτήση προς Ισπανία, εναν δημοφιλή προορισμό για τους Κυπρίους.

 

Από τις 4 Απριλίου, η Cobalt θα είναι η πρώτη στα χρονικά κυπριακή εταιρεία που ανοίγει τα φτερά της προς την Ισπανία και συγκεκριμένα τη Μαδρίτη, τηρώντας  όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, τη δέσμευση της προς το επιβατικό κοινό για νέα δρομολόγια.

«Η Cobalt αφουγκραζόμενη τις ανάγκες του επιβατικού κοινού αλλά και της Κύπρου σαν βάση της, εμπλουτίζει το πτητικό της πρόγραμμα με την Ισπανική πρωτεύουσα», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Το επιβατικό κοινό της Κύπρου, θα έχει την ευκαιρία να εξερευνήσει τη μεγαλοπρεπή Μαδρίτη, από τις 4 του Απρίλη όπου θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη πτήση.

Στόχος της Cobalt είναι να προσφέρει πάντοτε κάτι περισσότερο στους επιβάτες της και να συνδυάζει προορισμούς οι οποίοι απευθύνονται σε όλα τα γούστα, όπως η πολυπρόσωπη πόλη της Μαδρίτης όπου τα πάντα κινούνται γύρω από το φαγητό και τη διασκέδαση.

Το νέο δρομολόγιο το οποίο θα εγκαινιάσει η εταιρεία, αναμένεται να ενισχύσει την τουριστική ροή μεταξύ των δυο χωρών και να καλύψει τις τουριστικές ανάγκες που διαπιστώνονται.

Η Cobalt δεν σταματά να αναζητά το καλύτερο για το επιβατικό κοινό και να κάνει πράξη τις δεσμεύσεις της. Σύντομα αναμένεται να εντάξει στο πτητικό της πρόγραμμα και άλλους δημοφιλείς προορισμούς.

Η εταιρεία, συνεχίζει να μεγαλώνει και να εξελίσσεται, στηρίζοντας την οικονομία της Κύπρου και τον Κύπριο ταξιδιώτη. 

 

Διαβάστε επίσης:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κρίσιμη εβδομάδα για τις διαπραγματεύσεις γράφει η Γενί Ντουζέν

Πολίτης News, 21:52 (τελευταία ενημέρωση 21:52)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠτΔ: Πρώτα συμφωνία στις εγγυήσεις και μετά συζήτηση των άλλων θεμάτων

Πολίτης News, 21:07 (τελευταία ενημέρωση 21:07)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠτΔ: Oι κόκκινοι φάκελοι στο ποδόσφαιρο είναι προσβλητικό φαινόμενο

Πολίτης News, 20:28 (τελευταία ενημέρωση 20:28)

Επιστροφή
στην αρχή