Νέο δυνατό φιλικό για την Αναγέννηση (ντεμπούτο Ράνου)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Κύπριος προπονητής και σήμερα θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του όπως έκανε και στα προηγούμενα δύο φιλικά

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Σαββάτου 18/8)

 

Νέο φιλικό, το τρίτο κατά σειρά με ομάδα Α' Κατηγορίας, θα δώσει σήμερα στις 17:30 η Αναγέννηση, που θα φιλοξενήσει την Αλκή. Άλλο ένα δυνατό φιλικό με ομάδα Α' Κατηγορίας και ο Γιώργος Κοσμάς θα έχει άλλη μία ευκαιρία για να τεστάρει τις δυνάμεις του συγκροτήματός του.

Ο Κύπριος προπονητής και σήμερα θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του όπως έκανε και στα προηγούμενα δύο φιλικά με Δόξα και Σαλαμίνα.

Στο παρόν στάδιο δεν ενδιαφέρει τον Κοσμά το αποτέλεσμα στα φιλικά, αλλά το πώς θα κτίσει τη νέα ομάδα και θα την ετοιμάσει στην ώρα της για τη μάχη στη Β' Κατηγορία.

Το σημερινό φιλικό αναμένεται ότι θα το παρακολουθήσουν και αρκετοί φίλοι της ομάδας.

Ντεμπούτο Ράνου

Ντεμπούτο με τη φανέλα της Αναγέννησης θα πραγματοποιήσει και το τελευταίο απόκτημα της ομάδας, ο Ελλαδίτης στράικερ Αντώνης Ράνου.

Ο 25χρονος επιθετικός αγωνιζόταν στη Σπάρτη, ενώ στο παρελθόν πέρασε ξανά από την Κύπρο για λογαριασμό του Άρη.

Η απόκτηση του Ράνου έφερε μεγάλη ικανοποίηση στις τάξεις της Αναγέννησης, αφού εκτιμάται ότι είναι παίκτης που θα βοηθήσει πολύ στη γραμμή κρούσης. Ουσιαστικά ο Ράνου καλείται να καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Κεμπέ που ήταν ο περσινός πρώτος σκόρερ της Αναγέννησης.


Επιστροφή
στην αρχή