Νεϊμάρ: «Δεν θα έδινα τόσα λεφτά για μένα»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ

Ο Βραζιλιάνος σταρ της Παρί παραδέχθηκε ουσιαστικά πως δεν αξίζει τα τόσα εκατομμύρια που δαπανήθηκαν για χάρη του το περασμένο καλοκαίρι

 
Δεν πιστεύει πως αξίζει τα 222 εκατομμύρια ευρώ που πλήρωσε το περσινό καλοκαίρι η Παρί για να τον αποκτήσει ο Νεϊμάρ.
 
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου που αρχίζει σήμερα, έγινε η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου και νιώθει ότι η ομάδα του έδωσε περισσότερα όσα έπρεπε για να τον αποκτήσει.
 
«Δεν είμαι περήφανος για το ποσό της μεταγραφής, ούτε για το ότι είμαι ο πιο ακριβός παίκτης. Είναι λεφτά, τίποτα άλλο. Δεν μπορώ να κάνω κάτι. Προσωπικά, θα πλήρωνα πιο λίγα για τον εαυτό μου.
 
Πάντα ήθελα να ξεχωρίσω. Αυτός ήταν ο στόχος μου από πολύ νωρίς, βασικά από τη μέρα που ξεκίνησα το ποδόσφαιρο, σε ηλικία 11 ετών. Μπορεί να ακούγεται κάπως, αλλά από τότε ήθελα κάθε μέρα να βελτιώνομαι και να γίνω ο καλύτερος.
 
Δούλεψα πολύ και θυσίασα κάθε μέρα της ζωής μου για να γίνω μια μέρα επαγγελματίας. Ήταν το μόνο όνειρο που πάντα είχα. Ονειρευόμουν να παίξω στην πρώτη ομάδα της Σάντος, να κληθώ στην εθνική ομάδα και να πάω μια μέρα στην Ευρώπη. Δεν ήταν ορατό τότε πως θα πετύχαινα, αλλά συνέχισα να το σκέφτομαι. Δεν υπήρχε κάτι άλλο για μένα.
 
Είμαι περήφανος που πέτυχα το όνειρο που είχα από μικρός. Αυτό ήταν και είναι το πιο σημαντικό για μένα. Ως παίκτης πρέπει να δείχνεις ποιος είσαι. Το να αναφέρεις απλώς το ποσό της μεταγραφής δεν σε βοηθά και δεν λέει τίποτα για το πόσο καλός είσαι».

Επιστροφή
στην αρχή