Νέες συμφωνίες από τη Cytavision για τους ποδοσφαιρόφιλους

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ

Συνεχίζεται η συνεργασία με την ΚΟΠ για τη μετάδοση των εντός έδρας αγώνων του πρωταθλήματος και κυπέλου για την περίοδο 2019-2022.

Με νέο περιεχόμενο, αλλά και με ανανέωση συνεργασιών συνεχίζει τον προγραμματισμό της η Cytavision για τις επόμενες χρονιές, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα η Cytavision προχώρησε στην υπογραφή των πιο κάτω συμβολαίων:

- Εντός έδρας αγώνες των ομάδων του πακέτου της ΚΟΠ του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος Cyta και του Κυπέλλου Κύπρου για την περίοδο 2019-2022.

- Ιταλικό Πρωτάθλημα (Serie A), για την περίοδο 2018-2021.

- Προκριματικοί αγώνες των Ευρωπαϊκών Εθνικών Ομάδων (εκτός αυτών της Εθνικής Κύπρου) για το EURO και το MUNDIAL, για την περίοδο 2018-2022. Μέσα στα ίδια πλαίσια, έχουν εξασφαλιστεί τα δικαιώματα μετάδοσης για τη νέα διοργάνωση της UEFA, Nations League, για την ίδια περίοδο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Cytavision κατέχει και τα αποκλειστικά δικαιώματα για όλα τα εντός έδρας Ευρωπαϊκά παιχνίδια, για τα προκριματικά του UEFA Champions League και UEFA Europa League, όλων των Κυπριακών ομάδων.

Με την ευκαιρία, η Cytavision διαβεβαιώνει τους πελάτες της, ότι θα συνεχίσει να εμπλουτίζει το περιεχόμενό της και να πρωταγωνιστεί στις αποκλειστικές μεταδόσεις σημαντικών αθλητικών γεγονότων.


Επιστροφή
στην αρχή