Νέες παστίλιες Strepfen, με γεύση πορτοκάλι και χωρίς ζάχαρη

ΑΓΟΡΑ /ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μια νέα γεύση στις παστίλιες λαιμού Strepfen έρχεται να συμπληρώσει την σειρά που διατίθεται ήδη στην Κυπριακή αγορά. Με γεύση πορτοκάλι χωρίς ζάχαρη

Μια νέα γεύση στις παστίλιες λαιμού Strepfen έρχεται να συμπληρώσει την σειρά που διατίθεται ήδη στην Κυπριακή αγορά. Οι νέες Strepfen έχουν γεύση πορτοκάλι, δεν περιέχουν ζάχαρη και αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τον πονόλαιμο.

Οι νέες παστίλιες λαιμού Strepfen με γεύση πορτοκάλι, χάρη στην αντιφλεγμονώδη δράση τους, μειώνουν το οίδημα, ανακουφίζουν από τον πόνο και βοηθούν στην άμεση αντιμετώπιση του πονόλαιμου.

Οι παστίλιες λαιμού  Strepfen δρουν πολύ γρήγορα και απευθείας στο σημείο του πόνου, ενώ παρέχουν ανακούφιση που διαρκεί μέχρι και 3 ώρες από την λήψη τους.

Είναι κατάλληλες για ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών, ενώ παράλληλα είναι κατάλληλες και για διαβητικούς αφού δεν περιέχουν ζάχαρη.

Παράλληλα με τη νέα γεύση πορτοκάλι sugar free, οι παστίλιες λαιμού Strepfen υπάρχουν και με γεύση honey and lemon. Και τα δύο προϊόντα Strepfen διατίθενται στα Φαρμακεία σε όλη την Κύπρο, από την εταιρεία Lifepharma μέλος του Ομίλου MSJ.

Διαβάστε επίσης:

ΑΓΟΡΑ

Νέα Συνεργασία Υπεραγορών Παπαντωνίου και Pandora Ogilvy & Mather

Πολίτης News, 15:54 (τελευταία ενημέρωση 15:54)

ΑΓΟΡΑ

Η ΟΠΑΠ Κύπρου και πάλι δίπλα στα προσφυγικά σωματεία

Πολίτης News, 29.03.2017

ΑΓΟΡΑ

Η νέα καμπάνια της ΙΚΕΑ #ligospitiakoma

Πολίτης News, 28.03.2017

Επιστροφή
στην αρχή