Νέα Σαλαμίνα: Σταθμός ορόσημο στο Παραλίμνι (τα αγωνιστικά δεδομένα)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Δίχως το παραμικρό ίχνος υπερτίμησης των δυνατοτήτων της και στην απουσία σοβαρών αγωνιστικών προβλημάτων διεξάγεται η προετοιμασία της Νέας Σαλαμίνας

Δίχως το παραμικρό ίχνος υπερτίμησης των δυνατοτήτων της και στην απουσία σοβαρών αγωνιστικών προβλημάτων διεξάγεται η προετοιμασία της Νέας Σαλαμίνας με φόντο το πρώτο φετινό παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ένωση Νέων Παραλιμνίου στο «Τάσος Μάρκου».

Αυτό πάντως που απορρέει είναι πως άπαντες στις τάξεις των ερυθρολεύκων θεωρούν σημαντικό το πέρασμα από το Παραλίμνι, αφού μέσα από αυτό θα διαφανεί πόσο συνεπής είναι η ομάδα στις προκλήσεις της φετινής περιόδου.

Ως γνωστόν, στο απουσιολόγιο του Σάββα Πουρσαΐτίδη αναγράφεται μονάχα το όνομα του Κωνσταντίνου Σεργίου, ο οποίος παραμένει αμφίβολος, ωστόσο αυτό είναι το λιγότερο που απασχολεί τον προπονητή της αμμοχωστιανής ομάδας, καθώς έχει στη διάθεση του ό,τι καλύτερο από απόψεως επιλογών

Τα αγωνιστικά δεδομένα, όπως προκύπτουν μετά το πέρας της προπόνησης της Παρασκευής (31/8): 

«Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προπόνηση της ομάδας μας στο προπονητικό μας κέντρο στο Μενεού. Ο Κωνσταντίνος Σεργίου ακολούθησε μέρος της κανονικής προπόνησης και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του προπονητή μας Σάββα Πουρσαιτίδη και δηλώνουν πανέτοιμοι για τον Κυριακάτικο αγώνα με την ΕΝΠ στις 20:00 στο Παραλίμνι».


Επιστροφή
στην αρχή