Νέα Σαλαμίνα: Ο προορισμός των 210.000 και η ενίσχυση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Πώς θα χρησιμοποιήσει η ομάδα της Αμμοχώστου το οικονομικό όφελος από τη μεταγραφή του Κούσουλου και οι μεταγραφικές διεργασίες

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Σαββάτου 7/7)

 

Το οικονομικό όφελος της Νέας Σαλαμίνας από τη μεταγραφή του Γιάννη Κούσουλου στην Ομόνοια, που ανέρχεται στις 210.000 ευρώ, θα χρησιμοποιηθεί για τη μείωση του ταμειακού ελλείμματος, και συγκεκριμένα για το περσινό, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ανέρχεται στις 170 χιλιάδες ευρώ.

Τα υπόλοιπα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για το μισθολόγιο της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο, κάτι που θα διευκολύνει έστω και σε ένα… μηνιάτικο τη δουλειά των διοικούντων.

Απ’ εκεί και πέρα, συνεχίζονται οι προσπάθειες ενίσχυσης, με την ομάδα της Αμμοχώστου να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση σε ξένο επιθετικό.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης άναψε το πράσινο φως για μια συγκεκριμένη περίπτωση, θεωρώντας ότι μπορεί να καλύψει επάξια το κενό που δημιούργησε η αποχώρηση του Καρλάο. Δεν αποκλείεται ακόμη κι εντός του Σαββατοκύριακου να προκύψουν εξελίξεις, εφόσον φυσικά ο παίκτης δώσει τη (θετική) απάντησή του.

Την ίδια ώρα ο Ελλαδίτης τεχνικός το ψάχνει και για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, χωρίς να υπάρχει κάποια περίπτωση ιδιαίτερα προχωρημένη. Το ίδιο ισχύει και για τον κεντρικό αμυντικό που πρόκειται να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Γιάννη Κούσουλου. Ο «Πούρσα» ψάχνει ποιοτικούς παίκτες που να εντάσσονται στο οικονομικό πλαίσιο που έχει τεθεί εξαρχής από τον σύλλογο…


Επιστροφή
στην αρχή