Νέα Σαλαμίνα: «Γέμισε» με Ντοβάλε και Φουστάρ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Η ομάδα της Αμμοχώστου δεν έμεινε… απαθής στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, προχωρώντας στην απόκτηση των δύο ποδοσφαιριστών

Η Νέα Σαλαμίνα δεν έμεινε… απαθής στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, προχωρώντας στην απόκτηση του Ισπανού ακραίου επιθετικού Τόνι Ντοβάλε και του Κροάτη κεντρικού αμυντικού Ιβάν Φουστάρ.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης το σκεφτόταν το τελευταίο διάστημα για ενίσχυση των άκρων της επίθεσης με έναν ακόμη ποδοσφαιριστή κι από τη στιγμή που υπήρχε κενή θέση και παρουσιάστηκε η περίπτωση του Ντοβάλε άναψε το πράσινο φως για την απόκτησή του.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός ήθελε ακόμη μία λύση για τα άκρα, καθώς στο ρόστερ αυτή τη στιγμή διαθέτει τους Τιάγκο, Ελουντού, Αζίζ, Σιαθά και Τιμόθεο Παύλου που μπορούν να αγωνιστούν στις συγκεκριμένες θέσεις.

Στα αγωνιστικά, ο Παύλου αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο κι όλα δείχνουν ότι θα χάσει τον αγώνα με την ΑΕΚ στο «Αμμόχωστος» με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Το θετικό είναι πως ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο Σεργίου και επανέρχεται, ενώ τη Δευτέρα θα μπει σε φουλ ρυθμούς κι ο Λεμέσιος. Κανονικά προπονείται και ο Αζίζ που αντιμετώπισε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού.


Επιστροφή
στην αρχή