Νέα Σαλαμίνα: Ενίσχυση με Ολλανδό προπονητή για τις ακαδημίες

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Ιδιαίτερη έμφαση δίνει από φέτος η διοίκηση της Nέας Σαλαμίνας όσον αφορά στα τμήματα υποδομής προσλαμβάνοντας Ολλανδό προπονητή ανάπτυξης...

Ιδιαίτερη έμφαση δίνει από φέτος η διοίκηση της Nέας Σαλαμίνας όσον αφορά στα τμήματα υποδομής της ομάδας ξεκινώντας φυσικά από την στελέχωση τους με τους κατάλληλους ανθρώπους.

Μέσα σ' αυτό το πλαίσιο, οι ερυθρόλευκοι της Αμμοχώστου γνωστοποίησαν την έναρξη της συνεργασία τους με τον Ολλανδό προπονητή ανάπτυξης Ντόνι Ντε Γκρουτ με σκοπό την αναβάθμιση των ακαδημιών της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

 

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον Ολλανδό προπονητή ανάπτυξης τεχνικής Donny de Groot.

Ο Donny de Groot υπήρξε ποδοσφαιριστής Α κατηγορίας στην Ολλανδία στις ομάδες De Graafschap και Utrecht και επισης είχε πέρασμα από το νησί μας αγωνιζόμενος στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Σαν προπονητής εργάστηκε επι σειρά ετών στις ακαδημίες της PSV Eindhoven και για ένα χρόνο ήταν μέλος του προπονητικού team της RKC Waalwijk.

O Donny de Groot εντάσσεται στις ακαδημίες του σωματείου μας με σκοπό την ατομική βελτίωση των ποδοσφαιριστών των ακαδημιών μας.

Ευχόμαστε καλή δουλειά και είμαστε βέβαιοι ότι πολύ σύντομα τα αποτελέσματα θα φανούν στον αγωνιστικό χώρο».


Επιστροφή
στην αρχή