Νέα εξέλιξη με Μότα: Εκτός καταλόγου της Ομόνοιας μέχρι νεοτέρας...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Η είδηση με την κατάσταση του προκάλεσε απογοήτευση στον Ιταλό ποδοσφαιριστή, για τον οποίο τα προβλήματα δεν φαίνεται να έχουν τελειωμό...

Με τον χειρότερο τρόπο εξελίσσεται ο τραυματιμός του Μάρκο Μότα, προσθέτοντας ένα ακόμα επεισόδιο στην κακοδαιμονία που τον κατατρέχει από τις αρχές του καλοκαιριού.

Σύμφωνα μάλιστα με νεότερες πληροφορίες, ο Ιταλός αμυντικός της Ομόνοιας είναι πολύ πιθανό να υποβληθεί και σε χειρουργική επέμβαση για να «διορθώσει» τη ζημιά που τον ταλαιπωρεί στη μέση, κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των πρασίνων τους επόμενους μήνες. 

Ως φυσιολογικό επακόλουθο η είδηση προκάλεσε απογοήτευση στον ποδοσφαιριστή, για τον οποίο τα προβλήματα δεν φαίνεται να έχουν τελειωμό.

Πάνω και πέρα απ' όλα τα προαναφερθέντα, ωστόσο, η εξέλιξη αυτή με τον 32χρονο άσο φαίνεται να δημιουργεί πρόβλημα στον Χουάν Κάρλος Ολίβα, που έχει ξεμείνει από επιλογές στη δεξιά πλευρά της άμυνας!

Δεν αποκλείεται μάλιστα να αναπροσαρμοστούν και τα μεταγραφικά πλάνα της ομάδας, καθώς γίνεται σκέψη να μην εγγραφεί τώρα, αλλά τον Ιανουάριο, γεγονός που εάν επιβεβαιωθεί θα ανοίξει παράθυρο ευκαιρίας για απόκτηση ποδοσφαιριστή από την αγορά των ελεύθερων. 

Οι επόμενες μέρες είναι προφανώς καθοριστικές.

 


Επιστροφή
στην αρχή