Αντιπαράθεση Παπαδόπουλου-Σταυρίδη για τους ελέγχους στα οδοφράγματα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ

Ύβρη και προβολή για την Κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο χαρακτήρισε από την πλευρά του τις δηλώσεις Παπαδόπουλου ο Χαράλαμπος Σταυρίδης

Πληροφορίες πως έχει δοθεί οδηγία να κάνουν τα στραβά μάτια στους ελέγχους που γίνονται στα οδοφράγματα είπε ότι κατέχει ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος στον «ΠΟΛΙΤΗ 107,6».

Ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι τις πληροφορίες του τις μετέφεραν άνθρωποι που εργάζονται στην υπηρεσία τελωνείων οι οποίοι σύμφωνα με τον ίδιο, έχουν οδηγίες να είναι ελαστικοί στους ελέγχους που διενεργούν κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα από την μια να περνούν ανεξέλεγκτα στις ελεύθερες περιοχές είδη τα οποία κατασκευάζονται στην Τουρκία και από την άλλη να μην τηρούνται οι κανονισμοί που αφορούν την πράσινη γραμμή.

«Ατεκμηρίωτες καταγγελίες»

Ύβρη και προβολή για την Κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο χαρακτήρισε από την πλευρά του τις δηλώσεις Παπαδόπουλου ο Χαράλαμπος Σταυρίδης, μέλος του γραφείου πολιτικού σχεδιασμού και του πολιτικού γραφείου του ΔΗΣΥ.

Ο κ. Σταυρίδης είπε ότι οι καταγγελίες του κ. Παπαδόπουλου είναι ατεκμηρίωτες και πως ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ θα πρέπει να αναφέρει ποιοι είναι αυτοί που τους έδωσαν τέτοιες πληροφορίες οι οποίες τον αφήνουν φανερά εκτεθειμένο έναντι της αλήθειας.


Επιστροφή
στην αρχή