Ν. Γερμανού: Μην εκπλαγείτε αν κάποια στιγμή με δείτε με ένα παιδί...

BUZZLIFE /PEOPLE

Ναταλία Γερμανού που φέτος θα κάνει παρέα στους τηλεθεατές από τη συχνότητα του Alpha παραχώρησε συνέντευξη στην Real Life...

Αποκάλυψε λοιπόν ότι σκέφτεται το ενδεχόμενο να υιοθετήσει ένα παιδί.

«Βλέπω πόσο πίσω είναι η χώρα μας σε αυτά τα πράγματα σε σχέση με άλλες χώρες. Βλέπω πως κινούμαστε γενικά σε επίπεδο κοινωνικό και πολιτισμού.  Μην εκπλαγείτε καθόλου αν κάποια στιγμή με δείτε με ένα παιδάκι, το οποίο δεν θα είναι ελληνικής καταγωγής. Εννοείται ότι αυτή η σκέψη τριγυρνά στο μυαλό μου. Κάποια στιγμή έκανα μια βολιδοσκόπηση και σκόνταψα πάνω σε μια γραφειοκρατία, που δεν πάει το μυαλό σου. Το τι σου ζητάνε… Αν είσαι παντρεμένη, πόσα χρόνια είσαι παντρεμένη, να τους αποδείξεις διάφορα, σε αντίθεση με οργανισμούς ευρωπαϊκούς εκτός Ελλάδας, οι οποίοι το μόνο που θέλουν να ξέρουν είναι το να μπορείς να παρέχεις στο παιδί ένα υγιές περιβάλλον και αν έχεις σώας τας φρένας για να το μεγαλώσεις», είπε η παρουσιάστρια τονίζοντας  πως δεν την έχει απασχολήσει το ότι δεν έχει κάποιο σύντροφο αυτή την περίοδο.

«Δεν παίζει κανέναν ρόλο αυτό το πράγμα. Πάντα είναι χαρά να έχεις ένα συντροφικό χέρι για να μεγαλώσεις ένα μωρό. Αλλά αυτό είναι θέμα συντροφικότητας, όχι για το πρότυπο «μπαμπάς – μαμά». Ένα μωρό μεγαλώνει με αγάπη και σε ένα υγιές περιβάλλον. Αυτά τα προσφέρει ένας γονιός, δυο μαμάδες ή δυο μπαμπάδες. Δεν αλλάζει για μένα», συμπλήρωσε.


Επιστροφή
στην αρχή