Μπρούνο Μπαλταζάρ για τον πάγκο της ΑΕΛ!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Η παρουσία του Πορτογάλου προπονητή, Μπρούνο Μπαλταζάρ στα επίσημα του Τσιρείου, έχει πυροδοτήσει έντονη φημολογία σχετικά με τον πάγκο της ΑΕΛ

Σχεδόν... έτοιμη φαίνεται πως είχαν τη λύση για τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της ΑΕΛ, ελάχιστες ημέρες μόνο μετά την παραίτηση του Πάμπου Χριστοδούλου και την προσωρινή ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον στενό του συνεργάτη, Διονύση Διονυσίου.

Η παρουσία του Πορτογάλου προπονητή, Μπρούνο Μπαλταζάρ στα επίσημα του Τσιρείου, όπου παρακολούθησε δια ζώσης το ντέρμπι της Λεμεσού, έχει πυροδοτήσει έντονη φημολογία αναφορικά με το πως θα πορευτεί από εδώ και πέρα η ΑΕΛ και κατά πόσο είναι εφικτό το ενδεχόμενο συνεργασίας μαζί του.

Δεν πρέπει να αποκλειστεί ακόμα και το σενάριο να υπάρξει τις επόμενες ώρες κατ ιδίαν συνάντηση του διοικητικού ηγέτη της ομάδας, Ανδρέα Σοφοκλέους με τον 39χρονο τεχνικό προκειμένου να συζητήσουν μια πιθανή συνεργασία τους.

Στη μέχρι τώρα προπονητική του καριέρα, ο Μπαλταζάρ εργάστηκε μεταξύ άλλων στην Ολιανένσε, στην Ελ Τζαίς του Κατάρ, στην Εθνική ομάδα των Φιλιππινών, ενώ κατά το παρελθόν πέρασε ξανά από το νησί μας σαν ποδοσφαιριστής του Διγενή Μόρφου.


Επιστροφή
στην αρχή