Μποζντάγ: Νομίζαμε ότι ο λόγος Τσίπρα είναι λόγος άντρα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΕΛΛΑΔΑ

Λόγο ανδρός θεώρησε η Άγκυρα τον λόγο του Έλληνα Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της τουρκικής κυβέρνησης Μπεκίρ Μποζντάγ

Λόγο ανδρός θεώρησε η Άγκυρα τον λόγο του Έλληνα Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της τουρκικής κυβέρνησης Μπεκίρ Μποζντάγ ο οποίος υποστήριξε ότι η ελληνική κυβέρνηση παρέχει στήριξη στους Τούρκους πραξικοπηματίες και αυτό η Τουρκία δεν είναι δυνατόν να το αποδεχτεί. 

Σε δηλώσεις του έπειτα από συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου υπό προεδρία Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, ο Μπεκίρ Μποζντάγ είπε ότι «η Ελλάδα είναι μία χώρα που έχει περάσει πολλά από πραξικοπήματα, όπως και η Τουρκία. Σε σχέση με την έκδοση εγκληματιών, υπάρχουν διεθνείς κανόνες. Ως μία χώρα που έχει πληρώσει μεγάλο τίμημα από τα πραξικοπήματα, πρέπει να επιστρέψει τους πραξικοπηματίες στην Τουρκία” και κατηγόρησε την Ελλάδα ότι “προστατεύει γκιουλενιστές τρομοκράτες που προέβησαν σε απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία”. “Το ελληνικό κράτος τους παρέχει στήριξη. Αυτό ως Τουρκία δεν είναι δυνατόν να το αποδεχτούμε. Θεωρήσαμε ως λόγο αντρός τον λόγο του Αλέξη Τσίπρα. Αλλά δεν τους επέστρεψε. Σε αυτή την υπόθεση υπάρχει πολιτική πτυχή", ανέφερε.


Επιστροφή
στην αρχή