«Μπούκαρε» στο Ρωσικό προξενείο γιατί...τον κυνηγούσε η KGB

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ

Ο 45χρονος σε έξαλλη κατάσταση προέβη σε ισχυρισμούς σύμφωνα με τους οποίους ο ίδιος είναι στόχος των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών

Στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας είχε νοσηλευτεί ο 45χρονος οποίος επιχείρησε να εισέλθει στο ρωσικό προξενείο στη Λεμεσό, οδηγώντας το όχημά του στην είσοδό του. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε λίγο πριν τη μια χθες το μεσημέρι, με τον 45χρονο οδηγό να οδηγεί το όχημά του εσκεμμένα πάνω στη σιδερένια είσοδο του προξενείου, που βρίσκεται στην οδό Γλάδστωνος. Ακολούθως, αφού εισήλθε στην αυλή του κτηρίου, έσπασε το γυαλί της εισόδου των γραφείων, φωνάζοντας και προκαλώντας αναστάτωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Π», ο 45χρονος σε έξαλλη κατάσταση προέβη σε ισχυρισμούς σύμφωνα με τους οποίους ο ίδιος είναι στόχος των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών οι οποίες μάλιστα σχεδιάζουν τη δολοφονία του. Αμέσως ο υπεύθυνος του γραφείου ενημέρωσε την Αστυνομία, περίπολος της οποίας συνέλαβε τον 45χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού για περίθαλψη των τραυμάτων του στο χέρι, που προκλήθηκαν από το σπάσιμο του τζαμιού και για να εξεταστεί από ψυχίατρο.

*Φωτογραφία: Παύλος Βρυωνίδης


Επιστροφή
στην αρχή