Μπορεί να ήταν καλή η τύχη του Vandoorne που δεν εκκίνησε...

AUTO /MOTORSPORTS
Ο Fernando Alonso εντυπωσιάστηκε από την έλλειψη ισχύος της κινητήριας μονάδας της Honda στο GP του Μπαχρέιν, χαρακτηρίζοντας τυχερό τον συνοδηγό του.

Ο Ισπανός βρήκε αξιοπρόσεκτο το έλλειμμα ιπποδύναμης της MCL32 στις ευθείες, εκεί όπου έχανε τον περισσότερο χρόνο για ακόμα μία φορά. «Ήταν απίστευτο το έλλειμμα που είχαμε στις ευθείες σήμερα,» είπε. «Κάποιες φορές κοιτούσα στον καθρέφτη στην αρχή της ευθείας, έβλεπα το αυτοκίνητο 300, 400 μέτρα πίσω, οπότε ο ξεχνούσα τελείως το αυτοκίνητο και ξεκινούσα να αλλάζω ρυθμίσεις στο τιμόνι και στο φρενάρισμα ήταν δίπλα μου.

«Έτσι ήταν μια έκπληξη κατά καιρούς το έλλειμμα που είχαμε. Προσπαθήσαμε να είμαστε κοντά στους βαθμούς. Σχεδόν το κάναμε, γιατί τρέχαμε στην 11η και στη 12η θέση, όχι όμως αρκετά, οπότε πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε». Επίσης, ο Ισπανός δεν μπορεί να καταλήξει αν το γεγονός ότι ο teammate του δεν εκκίνησε τον αγώνα ήταν κάτι θετικό ή αρνητικό για τον Βέλγο. «Το πράσινο φως ανάβει, ξεκινάς να έχεις κίνητρο και ξεκινάς να παλεύεις.

Κάποιες φορές, σκεφτόμουν τον Stoffel στην αρχή του αγώνα και δεν ξέρω αν ήταν καλή ή κακή τύχη για εκείνον. Όταν είσαι στον αγώνα, είσαι τόσο ευάλωτος, είσαι τόσο πίσω στις ευθείες, δεν υπάρχει τρόπος που να μπορείς να αμυνθείς».

Διαβάστε επίσης:

AUTO

Άκρως ευχαριστημένοι στην Hyundai με τον Mikkelsen

Πολίτης Auto, 17:00 (τελευταία ενημέρωση 17:00)

AUTO

Μόνο νίκες είναι ο στόχος του Meeke

Πολίτης Auto, 16:42 (τελευταία ενημέρωση 16:42)

AUTO

Ψάχνει την πρώτη του νίκη στην Αργεντινή

Πολίτης Auto, 14:30 (τελευταία ενημέρωση 14:30)

Επιστροφή
στην αρχή