Μπόλικος χρόνος για ανασύνταξη στη Δόξα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Η προσφυγική ομάδα δέχθηκε ισάριθμες ήττες αλλά δεν πανικοβάλλουν αφού προήλθαν από ομάδες που έχουν υψηλές βλέψεις στο πρωτάθλημα.

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»

της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Tετάρτης 5/9)

Καλοδεχούμενη η διακοπή του πρωταθλήματος για τη Δόξα, ιδιαίτερα μετά το άσχημο ξεκίνημα όπου μέτρησε δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος κόντρα στην Αλκή στο Μακάρειο, οι πράσινοι θέλουν να κάνουν «restart». Στο ξεκίνημα η Δόξα είχε απέναντί της δύο δυνατές και απαιτητικές ομάδες, όπως η Ανόρθωση και η ΑΕΛ, ωστόσο έκανε την προσπάθειά της για βαθμολογικό κέρδος. Οι πράσινοι δεν απογοητεύονται, αλλά θα προσπαθήσουν να δουλέψουν στη διακοπή του πρωταθλήματος, να διορθώσουν τα λάθη τους και να παρουσιαστούν πιο δυνατοί και απαιτητικοί στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Η διακοπή του μαραθώνιου προσφέρεται ώστε ο τεχνικός της ομάδας να βελτιώσει διάφορους τομείς όπου φάνηκε να έχει πρόβλημα η ομάδα, όπως η επιθετική της γραμμή. Βέβαια, η γραμμή κρούσης θα ενισχυθεί πλήρως με την ενσωμάτωση στην ομάδα των Χατζηβασίλη, Σαντίκ και Λουίς Κάρλος.

Εξάλλου, φιλικό παιχνίδι δίνει σήμερα (17:30) η Δόξα με τη Σπάρτη στο Μακάρειο. Ένα φιλικό που προσφέρεται για πειράματα και βελτίωση κάποιων αδυναμιών. Η τεχνική ηγεσία αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεση της. Εκτός προπονήσεων είναι ο Παπαφώτης που βρίσκεται με την Εθνική Κύπρου.


Επιστροφή
στην αρχή