Μπήκε σε σκέψεις ο «Πούρσα» στη Νέα Σαλαμίνα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Ο Ελλαδίτης τεχνικός θέλει να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας του όσο καλύτερα γίνεται και σύντομα θ΄ αποφασίσει τι θα πράξει...

Η απόκτηση του Πολωνού αμυντικού Άνταμ Ντανχ έκλεισε μια σημαντική εκκρεμότητα στο ρόστερ της Νέας Σαλαμίνας, μετά την αναπάντεχη αποχώρηση του Μπόργκες, με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη να αισθάνεται πλέον πιο άνετα και να κάνει δεύτερες σκέψεις για την επόμενη κίνηση. Και δεν αναφερόμαστε στον μέσο που δεδομένα θα αποκτηθεί, αλλά στο αν τελικά θα γίνει κίνηση με ακόμη έναν κεντρικό αμυντικό ή όχι.

Αυτή τη στιγμή οι ερυθρόλευκοι διαθέτουν τους Ντομίνγκεζ, Ντανχ, Χριστοφίδη και Χατζηκωνσταντή. Ο Ελλαδίτης τεχνικός το σκέφτεται αν θα πάρει ακόμη έναν, ή αν θα επιλέξει να ενισχύσει περισσότερο την επιθετική του γραμμή με έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να αγωνίζεται κυρίως στα άκρα. Δεν έχει πάρει ακόμη την οριστική του απόφαση, αλλά είναι γεγονός ότι προβληματίζεται.

Στο αγωνιστικό μέρος, οι προπονήσεις συνεχίζονται στο Μενεού και θα συνεχιστούν μέχρι τις 23 Ιουλίου, όταν η ομάδα αναχωρήσει για τη Βουλγαρία, όπου μέχρι τις 3 Αυγούστου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Εκεί θα δώσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια. Ο ένας αντίπαλος θα είναι η ΑΕΛ, η οποία επίσης θα βρίσκεται το διάστημα εκείνο στη Βουλγαρία για προετοιμασία, ενώ διευθετήθηκε φιλικό και με την Ξάνθη.

Παρουσίαση ρόστερ

Σήμερα (19:00) είναι προγραμματισμένη η επίσημη παρουσίαση του ρόστερ της ποδοσφαιρικής περιόδου 2018-19. Θα πραγματοποιηθεί στο βοηθητικό γήπεδο του σταδίου «Αμμόχωστος Επιστροφή» και η είσοδος θα ανέρχεται στα 10 ευρώ με φαγητό και ποτό και για τα παιδιά στα 5 ευρώ. Όσοι φίλοι της ομάδας βρεθούν στο γήπεδο, θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.


Επιστροφή
στην αρχή