«Μπηχτές» Μουσιούττα για τις δημοκρατικές διαδικασίες στο ΔΗΚΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ

Χρήζουν βελτίωσης οι δημοκρατικές διαδικασίες εντός του ΔΗΚΟ, δήλωσε στον ΠΟΛΙΤΗ 107.6 ο βουλευτής του κόμματος Μαρίνος Μουσιούττας.

Χρήζουν βελτίωσης οι δημοκρατικές διαδικασίες εντός του ΔΗΚΟ, δήλωσε στον ΠΟΛΙΤΗ 107.6 ο βουλευτής του κόμματος Μαρίνος Μουσιούττας, στον απόηχο των εσωκομματικών εκλογών.

 Όπως σημείωσε, ο κόσμος του ΔΗΚΟ σήμερα απαιτεί θέσεις και συνέπεια.

Εξάλλου  ο κ. Μουσιούττας επιβεβαίωσε τις αναφορές σε δημοσιεύματα για διαπιστώσεις που έθεσε χθες ενώπιον του προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου, σε σχέση με τακτικές που ακολουθήθηκαν στην εσωκομματική προεκλογική περίοδο.

 Ο κ. Μουσιούττας επιβεβαίωσε επίσης ότι απέρριψε την πρόταση του Νικόλα Παπαδόπουλου να αναλάβει καθήκοντα κοινοβουλευτικού εκπροσώπου. Όπως εξήγησε, ο ίδιος δεν θέλησε η συγκεκριμένη πρόταση να εκληφθεί ως «δώρο», μετά από την εκλογική του ήττα.

 «Θεωρώ ότι υπάρχει κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος στο ΔΗΚΟ», πρόσθεσε, «είναι η κυρία Ερωτοκρίτου, και δεν βλέπω τον λόγο γιατί να πρέπει να αλλάξει».

 Για την χθεσινή μετακίνηση του στα πίσω έδρανα του κόμματός στη Βουλή, ανέφερε ότι αυτό έγινε αυτοβούλως, μιας και πλέον δεν κατέχει κομματικό αξίωμα.

 


Επιστροφή
στην αρχή