Μπεν Σιμόν: «Δεν θέλω να βρω δικαιολογίες, όλα για όλα με Σλοβενία»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ

Στην κακή εμφάνιση της εθνικής μας ομάδας απέδωσε ο Ραν Μπεν Σιμόν την ήττα που γνώρισε από τη Νορβηγία στην πρεμιέρα της στο Nations League...

Στην κακή εμφάνιση της εθνικής μας ομάδας απέδωσε ο Ραν Μπεν Σιμόν την ήττα που γνώρισε από τη Νορβηγία στην πρεμιέρα της στο Nations League, σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά το τέλος της αποψινής αναμέτρησης στο «Ouleval Stadium» του Όσλο. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο «εκλέκτορας» της εθνικής μας ομάδας:

«Συμφωνώ το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό. Παίξαμε ένα νέο σύστημα και πρέπει να δώσω τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές μου γιατί είναι πολύ δύσκολο να αγωνίζεσαι εκτός έδρας με τη Νορβηγία. Πλέον πρέπει να συγκεντρωθούμε, επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ σημαντικό κόντρα στη Σλοβενία.

Είναι εύκολο να αναλύσεις το παιχνίδι μετά το τέλος του. Δεν είχαμε δημιουργικότητα στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο. Παίξαμε αυτό το σύστημα για να πάρουμε το 0-0 μέχρι το 60’, 70’ έτσι ώστε να πάρουν τα ρίσκα τους οι Νορβηγοί και εκεί να διεκδικούσαμε κάτι άλλο.

Δεχτήκαμε όμως δύο εύκολα γκολ στο πρώτο μέρος.  Θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε άμεσα το επόμενο παιχνίδι. Μιλάω για το σύστημα. Ίσως με άλλο σύστημα τα πράγματα να ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα.

Πιστεύω στους παίκτες μου, έχουμε καλή ομάδα, δεν θέλω να βρω δικαιολογίες, η καλύτερη ομάδα κέρδισε το παιχνίδι, πάντα θα έχω ελπίδα και θα έχω όσο θα βρίσκομαι εδώ».


Επιστροφή
στην αρχή