Μπεν Άφλεκ: η υπόσχεση του στην πρώην σύζυγό του, μέσα από την κλινική

BUZZLIFE /PEOPLE

Για τον Μπεν Άφλεκ η πρώην σύζυγός του είναι ο φύλακας άγγελος του. Είναι σταθερά δίπλα του στις δύσκολες στιγμές που βιώνει

Η Γκάρνερ είναι εκείνη που τον πήγε πριν λίγες ημέρες σε κλινική απεξάρτησης. Εξάλλου, όπως λένε και άτομα που έχουν ζήσει από κοντά το πρώην ζευγάρι, η Τζένιφερ Γκάρνερ είναι ο μόνος άνθρωπος, που μπορεί να βοηθήσει τον Άφλεκ στη μάχη του με τον αλκοολισμό.

Μπεν Άφλεκ: μεταφέρθηκε σε κακή κατάσταση σε κλινική αποτοξίνωσης

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Daily Mirror σε δημοσίευμά της, ο ηθοποιός φέρεται να της υποσχέθηκε ότι θα γίνει καλύτερος άνθρωπος. Είναι κάτι που το θέλει και θα το προσπαθήσει για χάρη των τριών παιδιών τους. Στο παρελθόν, η Γκάρνερ έθετε τους δικούς της όρους στον Άφλεκ κι εκείνος τους τηρούσε.

Και πέρυσι, όταν χρειάστηκε, η ηθοποιός έθεσε τους όρους και εκείνος συμμορφώθηκε. Και πιστεύουν πώς θα συμβεί το ίδιο, αφού η πρώην σύζυγός του ασκεί πάνω μία θετική επιρροή. Η Γκάρνερ, συμφωνούν όλοι, είναι ένας καλός άνθρωπος, πηγαίνει κάθε Κυριακή στην εκκλησία με τα παιδιά, ενώ η πίστη της την έχει βοηθήσει σε δύσκολες στιγμές. Και μάλλον δεν είναι τυχαίο ότι ο Άφλεκ κατά την εισαγωγή του στην κλινική, κρατούσε στο χέρι του τη Βίβλο.

Τον παράτησε η Σούκς
Την ίδια στιγμή, δίνουν και παίρνουν οι φήμες για τον πραγματικό λόγο που χώρισε με την τέως σύντροφό του, Λίντσεϊ Σουκς. Κι ενώ αρχικά τα δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι χώρισαν επειδή ο Άφλεκ δεν ήθελε σοβαρές δεσμεύσεις, αλλά κι επειδή γνώρισε το νεαρό μοντέλο του Playboy, τώρα το σενάριο είναι διαφορετικό.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, η 38χρονη παραγωγός παράτησε τον ηθοποιό, εξαιτίας της εξάρτησής του με το αλκοόλ. Εδώ κι έναν χρόνο έκανε υπομονή, όμως, τον τελευταίο καιρό η κατάσταση είχε ξεφύγει κι έτσι πήρε την απόφαση του χωρισμού.


Επιστροφή
στην αρχή