Μπάσκετ: Έχει καλούς λόγους για το απόλυτο η Ελλάδα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2019

Εξαιρετικά τα πηγαίνει μέχρι στιγμής η Εθνική μπάσκετ της Ελλάδας, καθώς έχει το απόλυτο στις νίκες για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Πανέτοιμη για τον κυριακάτικο (25/2, 18:00) αγώνα με τη Μεγάλη Βρετανία στα «Δύο Αοράκια» είναι η Εθνική μπάσκετ της Ελλάδας, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 1ου προκριματικού γύρου του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Η «γαλανόλευκη», η οποία έχει εξασφαλίσει την πρόκριση του στη δεύτερη προκριματική φάση, θα προσπαθήσει να συνεχίσει αήττητο (4 στα 4) τις υποχρεώσεις του στον 8ο όμιλο.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ανακοίνωσε τη δωδεκάδα της Εθνικής, η οποία θα έχει τρία νέα πρόσωπα εν συγκρίσει με τον τελευταίο αγώνα με την Εσθονία. 

Συγκεκριμένα, οι Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Αντώνης Κόνιαρης και Γιαννούλης Λαρεντζάκης θα βρίσκονται στην αποστολή του αγώνα, αντικαθιστώντας τους Λεωνίδα Κασελάκη, Μιχάλη Λούντζη και Λευτέρη Μποχωρίδη.
 
Αναλυτικά η δωδεκάδα για τον αγώνα με Μεγάλη Βρετανία: Γιάννης Αθηναίου, Νίκος Γκίκας, Δημήτρης Κατσίβελης, Αντώνης Κόνιαρης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Χάρης Γιαννόπουλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Ντούσαν Σάκοτα, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Γιάννης Μπουρούσης, Δημήτρης Μαυροειδής.

Επιστροφή
στην αρχή