Μπαλταζάρ: «Πολύ ποιοτική και πολύ έμπειρη η Αστάνα» (vid)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /EUROPA LEAGUE

Ως πολύ έμπειρο και ποιοτικό αντίπαλο χαρακτήρισε την Αστάνα ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μπρούνο Μπαλταζάρ, ενόψει του αυριανού αγώνα...

Ως πολύ έμπειρο και ποιοτικό αντίπαλο χαρακτήρισε την Αστάνα ο Μπρούνο Μπαλταζάρ, τονίζοντας πως τα παλιά παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ με αυτή την ομάδα δεν έχουν καμία σημασία πλέον στο σήμερα.

«Ο ΑΠΟΕΛ αγωνίζεται πάντα σε πολύ υψηλό επίπεδο και πιστεύουμε στις δυνάμεις μας και στο ότι μπορούμε να περάσουμε το εμπόδιο αυτού του ποιοτικού αντιπάλου, που ξέρει πώς να επιτεθεί και πώς να αμυνθεί. Όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Θα προκριθεί η ομάδα που θα είναι η πιο συγκεντρωμένη και στους δύο αγώνες», ανέφερε για τα παιχνίδια.

Ρωτήθηκε και για τους παλαιότερους αγώνες των δύο ομάδων, για να απαντήσει: «Τα παιχνίδια αυτά δεν έχουν σχέση με τα παλαιότερα. Υπάρχουν άλλοι παίκτες και άλλοι προπονητές και δεν μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις».

Για την Αστάνα σήμερα: «Είναι μια πολύ δύσκολη και πολύ έμπειρη αντίπαλος. Έχει 3-4 πολύ καλούς παίκτες που ξεχωρίζουν, όμως γενικά είναι ένα δυνατό σύνολο. Έχει και παίκτες δυνατούς από φυσικής πλευράς».

Για το αν νιώθει πίεση: «Στις μεγάλες ομάδες πάντα υπάρχει πίεση για τον προπονητή. Το θέμα είναι να είσαι συγκεντρωμένος στο πώς θα κάνεις τη δουλειά σου σωστά».

Για τον Ρέζα: «Ο Ρέζα είναι παίκτης έμπειρος και σίγουρα μπορεί να μας βοηθήσει. Είναι έτοιμος, αλλά θα το δούμε αν θα αγωνιστεί».

Για τον Εφραίμ: «Ο Εφραίμ είχε δύσκολη σεζόν πέρσι. Είναι άλλη μια ποιοτική επιλογή για την ομάδα σε αυτό το παιχνίδι».

Η ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΠΟΕΛ


Επιστροφή
στην αρχή