Μπαχτσελί: Ο Καμένος είναι στα πρόθυρα της παράνοιας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΔΙΕΘΝΗ

Μπαχτσελί: «Έστειλε 7.000 στρατιώτες στα νησιά του Αιγαίου και στα σύνορα. Είπε ότι είμαστε ενωμένοι και θα μας τσακίσουν»

«Στα πρόθυρα παράνοιας έχει φτάσει ο Έλληνας Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμένος», δήλωσε ο αρχηγός του ακροδεξιού κόμματος ΜΗΡ Ντεβλέτ Μπαχτσελί υποστηρίζοντας ότι για την Τουρκία είναι παιχνιδάκι να επαναλάβει την ιστορία ρίχνοντας και πάλι τους Έλληνες στη θάλασσα. Για του Έλληνες πολιτικούς είπε ότι το μόνο που ξέρουν είναι να δείχνουν τα δόντια τους. “Εμείς ξέρουμε πολύ καλά όχι μόνο να ξεριζώνουμε αλλά και να σπάμε αυτά τα δόντια”, ανέφερε.

Μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του, ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί ανέφερε ότι “αυτός ο Υπουργός χαρακτήρισε την Τουρκία ‘εχθρό’”. “Έστειλε 7.000 στρατιώτες στα νησιά του Αιγαίου και στα σύνορα. Είπε ότι είμαστε ενωμένοι και θα μας τσακίσουν. Είπε ότι ‘αν χρειασθεί θα πάμε και θα πάρουμε τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς’, που συνελήφθησαν στις αρχές Μαρτίου. Φαίνεται πως ο Έλληνας Υπουργός Άμυνας έχει χάσει το μυαλό του και κάνοντας τον ήρωα έχει φτάσει στα πρόθυρα της παράνοιας. Φαίνεται πως ξέχασε την ιστορία. Ξέχασε τις ημέρες που κυνηγήθηκαν και που ρίχτηκαν στην θάλασσα. Αν το επιθυμούν, είναι ‘παιχνιδάκι’ για εμάς να επαναλάβουμε την ιστορία”. 

Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί υποστήριξε ότι “αυτή τη φορά, δεν θα μπορούν (οι Έλληνες) να σωθούν καταφεύγοντας στην Αθήνα. “Φαίνεται πως ο Έλληνας Υπουργός Εθνικής Άμυνας θεωρεί τον εαυτό του βγαλμένο από τη μυθολογία και μιμείται το Δία, τον Απόλλωνα και τον Ποσειδώνα. Αν κοιμάται, ας ξυπνήσει. Αν έχει πάθει κρίση υστερίας, να πάει στην πιο κοντινή κλινική. Οι παππούδες τους πλήρωσαν το τίμημα της εχθρότητας εναντίον της Τουρκίας. Πήραν την απάντηση της προσπάθειας κατάληψης της Ανατολίας στα πεδία των μαχών”, ανέφερε. 

Ο Τούρκος πολιτικός είπε για τους Έλληνες πολιτικούς ότι πρόκειται για κενή προσπάθεια προβληματικών και ‘σεσημασμένων’ πολιτικών μίας χώρας, που δεν είναι μεγαλύτερη από το Ικόνιο, να δείχνουν τα δόντια τους. “Εμείς ξέρουμε πολύ καλά όχι μόνο να ξεριζώνουμε αλλά και να σπάμε αυτά τα δόντια. Για να γίνουμε κοφτερό μαχαίρι, χρειάστηκε να ‘φάμε’ πολλά σφυριά, αλλά αν σηκωθεί πάλι σφυρί εναντίον μας θα τους το χτυπήσουμε στο κεφάλι τους. Γιατί εμείς είμαστε το τουρκικό έθνος. Δεν καταλαβαίνουμε εμείς από Έλληνες, PKK, FETÖ, PYD. Θα τους κατατροπώσουμε, θα τους πετσοκόψουμε, θα τους βυθίσουμε στο σκοτάδι. Aν ο τυχοδιώκτης Υπουργός της Ελλάδας και οι πολιτικοί που έχουν την ίδια άποψη μαζί του, επιχειρήσουν να εμποδίσουν την Τουρκία, τους συμβουλεύω να σκεφτούν ότι η δύναμή μας περιμένει στην Ανατολία, όπως και το 1920». 


Επιστροφή
στην αρχή