«Μουδιασμένο» ξεκίνημα για τον Παύλο Κοντίδη στην Ιαπωνία

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Ο ιστιοπλόος μας και παγκόσμιος πρωταθλητής των Laser μπήκε με το αριστερό στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στην Ενοσίμα

Δεν ήταν καλή η πρώτη μέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ενοσίμα για τον Ολυμπιονίκη μας και δις Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Παύλο Κοντίδη.

Ο ιστιοπλόος μας κατέλαβε στην πρώτη ιστιοδρομία τη 13η θέση και στη δεύτερη ιστιοδρομία τη 19η θέση, με αποτέλεσμα με την ολοκλήρωση της πρώτης μέρας να βρίσκεται στη 14η θέση της γενικής κατάταξης, με 32 βαθμούς ποινής.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Βρετανός Μάικλ Μπέκετ με 10 βαθμούς ποινής, ακολουθεί στη δεύτερη ο Γερμανός Φίλιπ Μπουλ με 11β. και στην τρίτη ισοβαθμούν με 15β. ο Αυστραλός Μάθιου Βερν και ο Βέλγος Βανς Φαν Λαρ.

Φυσικά, η διοργάνωση βρίσκεται ακόμη στην αρχή της και τις επόμενες ημέρες αναμένεται ο Κοντίδης να ανέβει θέσεις, με στόχο να μπορέσει να διεκδικήσει ακόμη ένα μετάλλιο.

Υπενθυμίζουμε πως πρόκειται για το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο της σεζόν 2018/19 και διεξάγεται στην Ενοσίμα της Ιαπωνίας, στον ίδιο χώρο όπου θα γίνουν και οι αγώνες της ιστιοπλοΐας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020. Για τον λόγο αυτό, ο Κοντίδης πήγε στην Ενοσίμα από τις 27 Αυγούστου, ώστε να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερα για τις συνθήκες και τους ανέμους της περιοχής.

Η κατάταξη της πρώτης μέρας (δύο ιστιοδρομίες):

 


Επιστροφή
στην αρχή