Μοντέλο που πουλούσε την παρθενιά της αποκάλυψε την απάτη! (βίντεο)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Ο λόγος για την Aleexandra Khefren, η οποία πριν από ένα χρόνο φέρεται να πούλησε την παρθενιά της έναντι 2,3 εκατομμυρίων δολαρίων

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα βλέπουν το φως της δημοσιότητας ειδήσεις, όπου διάφορα νεαρά κορίτσια θέτουν σε δημοπρασία, μέσω γραφείου συνοδών, την πρώτη τους φορά...

Φαίνεται όμως πως το όλο σκηνικό, τουλάχιστον σε κάποιες φορές, δεν είναι και τόσο αληθινό. Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε ένα από τα κορίτσια που βρέθηκε σε αυτή την θέση, σε συνέντευξή της.

Ο λόγος για την Aleexandra Khefren, η οποία πριν από ένα χρόνο φέρεται να πούλησε την παρθενιά της έναντι 2,3 εκατομμυρίων δολαρίων σε έναν επιχειρηματία από το Χονγκ-Κονγκ.

Κάτι όμως που αποδείχθηκε πως ήταν μία καλοστημένη απάτη, όπως αποκάλυψε το 19χρονο μοντέλο από το Βουκουρέστι, καθώς όπως είπε το γραφείο επικοινώνησε μαζί της και της προσέφερε αυτή την επιλογή, προκειμένου να απογειώσει την καριέρα της.

«Ποτέ δεν έγινε», είπε χαρακτηριστικά, ενώ φάνηκε αρκετά μετανιωμένη, καθώς από τη στιγμή που εμφανίστηκε σε μία πρωινή εκπομπή στην Βρετανία η ζωή της καταστράφηκε.

«Έμαθε για αυτό η οικογένειά μου και οι φίλοι μου, με αποτέλεσμα να μείνω μόνη. Ήταν δύσκολα για εμένα. Έπεσα σε κατάθλιψη. Έπρεπε να κάνω θεραπείας για να μπορέσω να το ξεπεράσω», είπε χαρακτηριστικά.

Το γραφείο «Cinderella Escorts» που έκανε την δημοπρασία διέψευσε τους ισχυρισμούς της κοπέλας οτι την προσέγγισαν προκειμένου να αποκτήσει τον ρόλο του «λαγού», προσεγγίζοντας άλλες κοπέλες: «Ποτέ δεν έχει πει κάποιος κάτι κακό για εμάς».

Βέβαια, τόνισε πως το ραντεβού με τον επιχειρηματία από το Χονγκ-Κονγκ ουδέποτε έγινε, καθώς οι υπεύθυνοι ασφαλείας ανακάλυψαν πως λίγο μετά το κλείσιμο της δημοπρασίας, η Aleexandra Khefren ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram με τον σύζυγό της. Κάτι που απαγορευόταν σύμφωνα με το συμβόλαιο.

Πηγή: gazzetta.gr

 


Επιστροφή
στην αρχή