Μήνυμα πιλότου: «Φόρτσα ΑΕΚάρα, ομάδα της καρδιάς μου!»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /CHAMPIONS LEAGUE

Φαίνεται πως οι πιλότοι που υποστηρίζουν την ΑΕΚ, κάνουν... ουρά για τη θέση του κυβερνήτη σε μια από τις πτήσεις τσάρτερ του Δικεφάλου...

Φαίνεται πως οι πιλότοι που υποστηρίζουν την ΑΕΚ, κάνουν... ουρά για τη θέση του κυβερνήτη σε μια από τις πτήσεις τσάρτερ του Δικεφάλου.

Μετά από εκείνον που στα περσινά ευρωπαϊκά ταξίδια της ομάδας υποδεχόταν με τον ύμνο της ΑΕΚ τους επιβάτες, τώρα προέκυψε νέος... φανατικός Ενωσίτης!

Ο κυβερνήτης της πτήσης προς Βουδαπέστη, κατά την απογείωση έκανε γνωστά τα συναισθήματά του καθώς καλωσόρισε την "... πρωταθλήτρια Ελλάδας και ομάδα της καρδιάς μου!" που την Τετάρτη αντιμετωπίζει τη Βίντι για μια θέση στους ομίλους του Champions League.

Περιπου 90 λεπτά αργότερα απευθύνθηκε ξανά στους επιβάτες: "Ξεκινήσαμε την κάθοδο προς Βουδαπέστη. Σε λιγότερο από 34 ώρες θα δώσουμε έναν από τους σημαντικότερους αγώνες της ιστορίας μας. Εκατομμύρια αεκτζηδες σε όλο τον κόσμο είναι μαζί σας. Φόρτσα ΑΕΚαρα!".

Λίγο πριν την προσγείωση, υποδέχθηκε στο πιλοτήριο τον αρχηγό Πέτρο Μάνταλο, γεγονός για το οποίο ενημέρωσε: "Έχουμε τον Πέτρο στο πιλοτήριο, αλλά την προσγείωση θα την κάνω εγώ. Δουλειά του Πέτρου είναι να μας απογειώνει στο γήπεδο!"

Ο πιλότος έδωσε ραντεβού για τα ξημερώματα της Πέμπτης και σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος εναντίον της Βίντι, είναι βέβαιο ότι θα εξαντλήσει τον οίστρο του!


Επιστροφή
στην αρχή