Μήνυμα Καμμένου μετά από νέες τουρκικές παραβιάσεις

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΕΛΛΑΔΑ

Μέσω ανάρτησης στο twitter αντέδρασε ο Πάνος Καμμένος στις παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου της Ελλάδας από τουρκικά μαχητική.

Μέσω ανάρτησης στο twitter αντέδρασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στις παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου της Ελλάδας από τουρκικά αεροσκάφη.

«Οι παραβιάσεις ημέρα πένθους των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων για τη θυσία τεσσάρων αξιωματικών σήμερα και ενός στρατιώτη χθες δείχνουν την ποιότητα των Τούρκων» ήταν το σχόλιο του κ. Καμμένου.

 

Ο Π.Καμμένος σχολίασε την είσοδο στο FIR Αθηνών 6 τουρκικών αεροσκαφών τα οποία πέταξαν σε σχηματισμό πάνω από την Κίναρο. 

Οπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, δύο τουρκικά F-16 και δύο τουρκικά F-4 του σχηματισμού πέταξαν πάνω από την Κίναρο στα 26.000 πόδια στις 16:23 μ.μ., και ακολούθησαν 3 λεπτά αργότερα τα δύο τουρκικά F-16 του σχηματισμού, που πέταξαν πάνω από το νησί στα 22.000 πόδια. Αμεση ήταν η αντίδραση της Πολεμικής Αεροπορίας, με την απογείωση δύο ζευγών αεροσκαφών F-16 από από την 133η σμηναρχία Μάχης στο Καστέλι και την 130ή σμηναρχία Μάχης στη Λήμνο αντίστοιχα, για αναγνώριση και αναχαίτιση των τουρκικών αεροσκαφών.


Επιστροφή
στην αρχή