Μήνας... πειραμάτων για Πάους στην Ένωση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Ήρθαν πολλά νέα πρόσωπα στην Ένωση και απαιτείται χρόνος μέχρι να βρει τη χημεία ο Ολλανδός τεχνικός της Ένωσης Αντρέ Πάους.

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»

της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Παρασκευής 20/7)

Έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα ο Αντρέ Πάους μέσα από το προχθεσινό φιλικό με την ΑΕΚ στην «Αρένα». Ο Ολλανδός τεχνικός έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του και δοκίμασε διάφορα σχήματα. Ήταν το πρώτο φιλικό απέναντι σε μια μεγάλη και πιο έτοιμη ομάδα λόγω Ευρώπης και ασφαλώς η φετινή Ένωση δεν μπορεί να κριθεί από αυτό το παιχνίδι.

Ο Πάους δοκίμασε τρεις Σκοπιανούς και έναν Βέλγο τερματοφύλακα. Ο Βασίλης Βαλιάνος, που έπαιξε και παλαιότερα στην Ένωση, πήρε χρόνο συμμετοχής, αν και δεν είχε ακόμα ανακοινωθεί η απόκτησή του. Από τα νέα αποκτήματα, χρόνο συμμετοχής πήραν οι Εκίθα, Ζαράτε, Μαγκατέ και Αγγελή. Στο πρώτο ημίχρονο ο Πάους χρησιμοποίησε τους Πέτρου, Εκίθα, Μέρτακκα, Βαλλιάνο, Σιερμπάκοφ, Κοσμά, Ζάρατε, Ανδρέου, Θ. Κολοκούδια, Σαρ και Ρόου.

Η υπόθεση του Άντριου Χογκ οδηγήθηκε σε ναυάγιο, αφού η ομάδα του στη Μάλτα (Χιμπέρνιανς) δεν ήταν διατεθειμένη να τον αφήσει ελεύθερο. Έτσι οι «βυσσινί» στρέφονται σε άλλες λύσεις. Ο Άγγλος επιθετικός Ομάρ Ρόου, που αγωνίστηκε και στο φιλικό με την ΑΕΚ, συμφώνησε σε όλα με την ΕΝΠ και σύντομα θα αποτελέσει και επίσημα ποδοσφαιριστή της.

 


Επιστροφή
στην αρχή