Μύκονος: Ο γάμος των 5 εκατομμυρίων ευρώ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΕΛΛΑΔΑ

Έλαμψε η Άνα Μπεατρίς Μπάρος που με το φόρεμά της ξεχώριζε από τους υπόλοιπους καλεσμένους, oι οποίοι ήταν ντυμένοι στα λευκά

Στο αγαπημένο τους νησί, στη Μύκονο, έζησαν την ομορφότερη ημέρα της ζωής τους, ο Ελληνοαιγύπτιος κροίσος, Καρίμ Ελ Σιάτι και το «αγγελάκι» της Victoria’s Secret, Ανα Μπεατρίς Μπάρος.

Μετά τον πολιτικό γάμο τους στο δημαρχείο του νησιού, ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση της χλιδής, που πραγματοποιήθηκε στην πιο απομακρυσμένη οργανωμένη παραλία του νησιού, 13 χλμ. νότια της Χώρας, τη Λια.

Μία κατασκευή σε σχήμα ανεμόμυλου , σήμα- κατεθέν του νησιού, εξέδρες, παραμυθένια σκηνικά, εντυπωσιακές συνθέσεις με λουλούδια και μία μεταλλική περίφραξη ύψους άνω των δύο μέτρων, είχαν στηθεί στην παραλία του νησιού.

Το δεύτερο party στην Παράγκα

Οι εκδηλώσεις του γάμου κορυφώθηκαν στο δεύτερο party που έλαβε χώρα στην Παράγκα. Το party ήταν θεματικό, μιας και όλοι οι καλεσμένοι έπρεπε να ντυθούν στα λευκά, εκτός από τη νύφη που εμφανίστηκε με μία ολόχρυση δημιουργία. Στο σκηνικό όμως του party, κυριαρχούσε το χρώμα.

Τα social media «πήραν φωτιά» και οι εκλεκτοί καλεσμένοι δεν «βομβάρδισαν» τους προσωπικούς τους λογαριασμούς με στιγμιότυπα από το party.


Επιστροφή
στην αρχή