Μηχανόβιοι Άγιοι Βασίληδες βγήκαν στους δρόμους της Λευκωσίας-pics&vid

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ

Με σύνθημα «Μην ξεχνάς ποτέ να συμπληρώνεις τα κενά στο χαμόγελο και την αγάπη των συνανθρώπων μας» το Chopper Club Cyprus πορεύτηκε προς το Μακάριο.

Με το σύνθημα «Μην ξεχνάς ποτέ να συμπληρώνεις τα κενά στο χαμόγελο και την αγάπη των συνανθρώπων μας» ομάδα από μηχανόβιους Άγιους Βασίληδες έδωσαν και φέτος το παρόν τους στους δρόμους της Λευκωσίας στο πλαίσιο ετήσιας τους φιλανθρωπικής εκδήλωσης.

Πρόκειται για τα μέλη του Chopper Club Cyprus, οι οποίοι σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, ντύθηκαν Άγιοι Βασίληδες και πραγματοποίησαν πορεία με σκοπό να προσφέρουν χαρά και αγάπη στα παιδιά που βρίσκονται αυτές τις μέρες στο Μακάριο Νοσοκομείο.

 

Η πορεία πραγματοποιήθηκε με αφετηρία το χώρο στάθμευσης του νέου Γ.Σ.Π. Οι μοτοσικλετιστές κατέβηκαν από τη Λεωφόρο Λεμεσού προς τη Λεωφόρο Μακαρίου και μέσω της Λεωφόρου Νίκης με προορισμό το Μακάριο Νοσοκομείο.

Ντυμένοι με στολές Άγιου Βασίλη πραγματοποίησαν επίσκεψη στα παιδιά που έχουν την ατυχία να βρίσκονται αυτές τις γιορτινές μέρες στο νοσοκομείο και τους πρόσφεραν δωράκια. Τα δώρα κάλυψε ανώνυμος χορηγός.

Με ανακοίνωσή τους τα μέλη του Chopper Club Cyprus δηλώνουν ότι με τη διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων δεν νιώθουν ότι προσφέρουν, αλλά αντίθετα κερδίζουν αγάπη και ζεστασιά μέσα από τα χαμόγελα των παιδιών.

Παράλληλα θέλουν να στείλουν μήνυμα αλληλεγγύης προς τον κάθε συνάνθρωπό μας.

 

Το Chopper Club Cyprus, λειτουργεί ως λέσχη για περισσότερο από δέκα χρόνια και αριθμεί γύρω στα πενήντα μέλη από όλες τις πόλεις της ελεύθερης Κύπρου.

Η κοινή αγάπη για τη μοτοσυκλέτα, ωθεί τα μέλη της λέσχης σε ενέργειες που αποσκοπούν στην αλλαγή της εικόνας που έχει ο κόσμος για τους μοτοσικλετιστές.

 


Επιστροφή
στην αρχή