Μια TV στον Ανδρονίκου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΣΤΗΛΕΣ
.

 

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Σαλαμίνας, Παντελής Ανδρονίκου, δήλωσε πως δεν είδε τη φάση στο γκολ οφσάιντ της Σαλαμίνας απέναντι στον Εθνικό.

 

Την προπερασμένη αγωνιστική φρόντισε, όμως, να δει καλά το κανονικό γκολ που πέτυχε η ομάδα του απέναντι στον Ολυμπιακό και δεν έπρεπε να ακυρωθεί. Ακόμη και αν δεν είδε καλά από το γήπεδο το γκολ οφσάιντ της ομάδας του δεν μπήκε στη διαδικασία να το παρακολουθήσει στην τηλεόραση. Δεν... ίδρωσε το αυτί του που όλοι μιλάνε για γκολ-οφσάιντ της ομάδας του;

ΑΝΔΡ. ΣΤΑΥΡ.

 

Στο ίδιο καζάνι

Αυτοί που φωνάζουν και ωρύονται για τη διαιτησία να μας πουν αν δεν ζήτησαν ποτέ στο παρελθόν ορισμό συγκεκριμένου ρέφερι και αν δεν κίνησαν τις διαδικασίες για να μην μπει άλλος διαιτητής στο παιχνίδι τους; Μην το συζητάμε, δεν υπάρχει κυπριακή ομάδα που δεν ενεργεί μ΄ αυτό τον τρόπο. Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουνε. ’λλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο...

ΑΝΔΡ. ΣΤΑΥΡ.

 

 Ο Τράττος και ο Τσαγγάρης

Φυσικά και υπάρχουν καλοί Κύπριοι διαιτητές. Αποδείχθηκε στα παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής.

Ο παρεξηγημένος, αλλά ικανότατος, Λεόντιος Τράττος όχι μόνο ήταν εξαιρετικός στο ντέρμπι, αλλά συνέτεινε τα μέγιστα για να παρακολουθήσουμε ένα συναρπαστικό παιχνίδι. ’φηνε το σκληρό παιχνίδι, σφύριζε με ομοιομορφία, υποδείκνυε τα φάουλ που έπρεπε και γενικά δεν έδειχνε επιρρεπής στα λάθη.

 

Καλή και η διαιτησία από τον Μάριο Τσαγγάρη. Από τα σφυρίγματα του τελευταίου καθορίστηκε -με την καλή έννοια- το αποτέλεσμα του αγώνα στο «Τάσος Μάρκου». Τα δυο πέναλτι που καταλόγισε ήταν τα πρώτα του στο πρωτάθλημα (σε 14 αγώνες), αλλά ήταν και τα δυο σωστά.

 

Ο Μάριος Παναγή, επίσης, είναι ένας από τους καλύτερους διαιτητές. Όποια ομάδα κι αν έχει απέναντί του προσπαθεί να είναι δίκαιος.

 

’λλοι συνάδελφοί τους, βέβαια, τα σκατώνουν. Ο λόγος είναι ότι αλλάζουν διαιτητική συμπεριφορά ανάλογα με τις ομάδες που συνθέτουν την αναμέτρηση. Κι ασφαλώς, πολλές φορές μας δείχνουν ότι προσπαθούν να πιάσουν γλείψιμο για να ανέλθουν. Είναι ευάλωτοι στις πιέσεις. Σαν φτηνοί καριερίστες.

ΜακΦαν

 

Φωνάζουν για τις εντυπώσεις

Η διοίκηση της Ανόρθωσης φωνάζει για τον Λεόντιο Τράττο (;;;). Κι όμως, η διαιτησία του καραφλού ρεφ, αν λάβουμε υπόψιν τα δεδομένα, άγγιζε το άριστα. Και επιχειρηματολογούμε:

* Επέτρεπε το σκληρό παιχνίδι και δεν το διέκοπτε κάθε τρεις και λίγο.

* Είχε ομοιομορφία στις αποφάσεις του.

* Δεν έδωσε σε καμία περίπτωση την εντύπωση ότι προσπαθεί να κάνει το παιχνίδι μιας ομάδας.

* Δεν καθόρισε το αποτέλεσμα.

Για όλους αυτούς τους λόγους, λοιπόν, διερωτώμαι: Μήπως οι παράγοντες της «Κυρίας» γκρινιάζουν στην προσπάθειά τους να δείξουν ότι δεν τα βάζουν με τη διαιτησία μόνο όταν χάνουν; Μήπως για να αποδείξουν ότι θα φώναζαν για την (κακή) διαιτησία του Χρίστου Νικολαΐδη, ακόμα κι αν κέρδιζαν τον ’ρη; Πάντως, όποιες κι αν είναι οι προθέσεις τους, το μόνο που καταφέρνουν είναι να συντείνουν στο διαιτητικό μπάχαλο που κυριαρχεί στον τόπο μας.

ΜακΦαν


Διαβάστε επίσης:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι Ολλανδοί είναι ξανά… ιπτάμενοι - Υποβιβάζεται η Γερμανία (vids)

Πολίτης Sports, 00:16 (τελευταία ενημέρωση 00:16)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπεν Σιμόν: «Το… σπίτι των Κυπρίων ποδοσφαιριστών η Εθνική»

Πολίτης Sports, 00:01 (τελευταία ενημέρωση 00:01)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κρίμα και άδικο για την Εθνική! «Χ»άθηκε στο... παραένα η ελπίδα (vid)

Πολίτης Sports, 16.11.2018

Επιστροφή
στην αρχή