Μία γάτα είναι ο βασικός ύποπτος σε απόπειρα δολοφονίας ηλικιωμένης

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Η κόρη της Μαγιούκο Ματσουμότο (Mayuko Matsumoto) βρήκε τη μητέρα της, 82 ετών,να αιμορραγεί στο πρόσωπο της σε μια ορεινή περιοχή της νότιας Ιαπωνίας

Μία γάτα είναι ο βασικός ύποπτος για την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας, καθώς σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε η έρευνα των Ιαπώνων επιθεωρητών.

Η κόρη της Μαγιούκο Ματσουμότο (Mayuko Matsumoto) βρήκε τη μητέρα της, 82 ετών, να αιμορραγεί στο πρόσωπο της σε μια ορεινή περιοχή της νότιας Ιαπωνίας.

Η κόρη εντόπισε τη μητέρα της με 20 κοψίματα στο πρόσωπό της στις 6 Νοεμβρίου στο σπίτι της στην ορεινή περιοχή του Mifune, του νομού Kumamoto.

Ο ιατροδικαστής έκανε λόγο για τραύματα πρωτοφανούς αγριότητας και η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ανέφεραν τοπικά ΜΜΕ.

«Όταν τη βρήκαμε, ολόκληρο το πρόσωπό της πάνω από το πηγούνι της ήταν καλυμμένο με αίμα. Δεν ήξερα τι είχε συμβεί», είπε η κόρη της 82χρονης γυναίκας που αδυνατεί να μιλήσει. Το θύμα της άγριας επίθεσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Οι επιθεωρητές δεν βρήκαν σημάδια διάρρηξης στο σπίτι, ούτε ίχνη εισόδου ή εξόδου κάποιου προσώπου περίπου την ώρα που υπολόγισαν ότι έγινε η επίθεση.

Τότε αντιλήφθηκαν ότι οι πληγές της ηλικιωμένης γυναίκας θύμιζαν γρατζουνιές από γάτα. Έστρεψαν την προσοχή τους στις αδέσποτες γάτες που περιτριγυρίζουν το σπίτι της Ματσουμότο και στα νύχια μίας απ’ αυτές βρήκαν κατάλοιπα αίματος, που μπορεί να είναι ανθρώπινο. Την οριστική απάντηση θα δώσει το εγκληματολογικό εργαστήριο, όπου εστάλη για ανάλυση το δείγμα του αίματος.

«Η αστυνομία αναλύει ένα δείγμα αίματος που έχει ληφθεί από το νύχι της γάτα», ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός NHK.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας αρνήθηκε να σχολιάσει άμεσα την υπόθεση την Παρασκευή, αλλά δήλωσε ότι οι ερευνητές δεν αμφισβήτησαν τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ.


Επιστροφή
στην αρχή